Minizaem.bg с коледни отстъпки до 30% за всички свои клиенти усвоили кредит от 23.11 до 31.12.2016

Коледните и новогодишни празници са свързани не само с радостни емоции, но и с нещо доста по-прозаично като намирането на допълнителни финансови средства, с които да се покрият по-големите разходи, които голям процент от потребителите правят през този период от годината.

За да бъде от помощ на всички свои потребители, които се нуждаят от малко финансова помощ, за да изкарат празниците без притеснения, кредитна компания MiniZaem предоставя на всички свои клиенти (редовни и нови) изключително изгодни отстъпки.

Коледна промоция - 30% по-ниски разходи за всеки кредит

Промоционалната коледна кампания на небанковата финансова институция стартира от 23.11 и ще приключи на 31.12. 2016 година. Всички клиенти, които решат да се възползват от коледните отстъпки и кандидатстват за бързи кредити в този период, ще се възползват от 30% по- ниски разходи за изтеглени кредити.

Безлихвен кредит за нови клиенти - „Взимаш 500 лв. - връщаш 500 лв.”

За своите нови клиенти небанковата финансова организация предоставя бързи кредити до заплата до 15 дни с 0% оскъпяване. Отстъпките за безлихвени кредити са валидни до 31.12.2016 година и са предназначени за клиенти, които никога до сега не са усвоявали заем от кредитната компания и могат да погасят кредита си в рамките на 15 дни.

Отстъпки за лоялни клиенти

Не са забравени и редовните клиенти на MiniZaem, като за тях компанията е предвидила отстъпки за всеки следващ изтеглен кредит, като клиентите, които са предпочели кредит до заплата ще се възползват от до 40% по- ниски лихви, а тези, които са избрали бърз заем на вноски ще изплащат до 30% по-ниски лихви.

Коледните и новогодишните празници са свързани с доста повече от обичайните финансови разходи и от Minizaem.bg са наясно, че всеки понякога се нуждае от едно финансово рамо, което да му помогне да се справи с всички (не) предвидени разходи преди Коледа и Нова година.

Тъкмо разбирането на проблемите на потребителите и желанието да бъде от помощ на всеки свой клиент, който реши да и се довери, кредитната компания предоставя своите изключително изгодни коледни отстъпки и промоции.

Коментари

Напиши коментар