Християнски нумеролог предупреждава: Светът свършва този месец! В Библията го пише, „Великият американски апокалипсис“ предвещава унищожението ни

Краят на света ще дойде след няколко седмици, ако се вярва на любители на теории на конспирациите. Християнският нумеролог Дейвид Мийд отново предупреди за възможността огромната мистериозна планета Нибиру да се блъсна в Земята. Според неговата теория, предстоящото този месец слънчево затъмнение е сигнал, че планетата, която никога не е била наблюдавана от учените, ще се удари с нашата.

Мийд използва няколко пасажа от Библията, за да потвърди своята теория.

Въпреки липсата на доказателства за скрития свят, за който НАСА заяви, че е интернет измислица, мнозина вярват в съществуването на мистериозната планета.

Нибиру, известна още като планетата Хикс, се очаква да разруши света ни от 2003 година насам.

По-рано тази година Мийд заяви, че Нибиру ще се сблъска със Земята през октомври, след като бъде тласната към нашата планета от гравитацията на „бинарна звезда“. По думите му, планетата е трудно да бъде забелязана заради ъгъла, под който тя се приближава към Земята.

Сега нумерологът е изместил датата за края на света по-напред, като твърди, че „Великият американски апокалипсис“ ще е предвестник на пристигането на планетата. На 21 август, малко преди апокалипсиса, американците ще видят в небето пълно лунно затъмнение. След затъмнението огромната планета ще се появи на хоризонта и ще се удари в Земята, като заличи човечеството от лицето ѝ, пише Daily Star.

Той също представя и няколко теории в подкрепа на твърденията си.

Първо, той посочва Глава 13 от Стария завет на Исая, в която се казва: „Денят на Господ идва – жесток ден, изпълнен с яростен гняв -, за да унищожи земята и грешниците на нея. Звездите на небето няма да покажат своята светлина. Изгряващото слънце ще бъде затъмнено, а светлината на Луната няма да се вижда“.

По думите му, има и редица съвпадения на числото 33, които подсказват, че апокалипсисът е близо.

Коментари

2 Коментари

  1. Avatar
    Мария 2017-08-13 22:42:12

    В библията също пише в Новия завет.Исус Христос нашия Госпот казва \"Никой не знае кога ще дойде свършека на света.Освен Господ Бог моят Отец небесен.Дори небесните Ангели незнаят за това.Така че все още живеем по Божията милост.Така че трябва да му Благодарим за това.Че све още ни търпи. Благодарим Ти Господи. Амин

  2. Avatar
    сузи 2017-08-12 21:52:15

    Големи глупости пишете \r\n

Напиши коментар