Умни стелки топлят краката през зимата (СНИМКИ И ВИДЕО)

Стелките с нагреватели не са нова идея, но инженерите на швейцарския стартап +t са я доразвили до равнището на най-съвременните технологии. Работата на техните подгряващи подложки за обувки, дебели едва 2 мм, се управлява със смартфон с Android и iOS, предава Факти.бг

+Winter могат да се използват както с ежедневни патъци, така и с обувки за ски и сноуборд, кънки за лед, гумени ботуши и т.н. В зависимост от температурата на подгряване (максималната е 45 градуса) вграденият акумулатор издържа до 5 часа.

Умните стелки топлят само по време на движение. Вградените акселерометри отчитат кога ползвателят стои на едно място и изключват нагревателите за пестене на енергия.

Зарядът на батерията може да се следи на екрана на смартфона, с който стелките се сдвояват през Bluetooth 4.0. Зареждането също става безжично.

В комплекта с цена 99 швейцарски франка влиза едно зарядно. За второ трябва да се доплатят още 20 франка, а то няма да бъде излишно, тъй като за зареждането на едната стелка са нужни поне 3 часа.

Коментари

Напиши коментар