Тотален обрат! Слави пада от екран! Негов племенник наследява милионите му (СНИМКИ)

След като още преди седмици феновете на Слави Трифонов се простиха с надеждата да го видят скоро на екран, защото му се наложи операция на крака, сега ще трябва да кажат "сбогом" и на неговия екип. От 24 юли "Шоуто на Слави" слиза от екран, пише "Уикенд", цитира Блиц.

Вместо предаването на Дългия от 22:30 ч всяка делнична вечер на зрителите на бТВ ще бъде предложено повторение на американския сериал "Загадките на Лора", който вече е излъчван по бТВ Комеди. Това е записано в програмата на телевизията след 24 юли.

Последното предаване на шоуто на живо ще е на 21 юли. После ще се излъчват повторения, които както и досега ще текат след обедните новини.

След като миналата есен прехвърли 50-те и покрай здравословните проблеми, които му се струпаха през последния месец, Слави Трифонов все по-често се замислял за старините, които чукат на вратата му, и сериозно обмислял какво и на кого ще остави след себе си.

След поредния крах на любовния фронт, който претърпя с невярната балерина Мартина преди 3 години, Трифонов гледал песимистично на връзките си.

Засега Дългия не планирал да излезе в заслужена пенсия, за да харчи натрупаното си състояние, но близки до шоумена разкриват, че е решил да завещае богатството си на своя племенник Теодор.

Слави чувствал сина на по-голямата си сестра като свой. Младежът бил най-голямата му слабост. "Слави много го обича. Навремето Петя не можеше да забременее и Слави плати всички процедури чудото все пак да се случи", споделяла е майката на Трифонов - Здравка.

Заради силната привързаност към своя вуйчо пък Теодор също носел фамилията Трифонов. По случайност каката на Слави се омъжила за мъж със същата фамилия.

22-годишният наследник на милионите на Трифонов обаче не парадирал с роднинството си с най-богатия шоумен у нас. 2-метровият Теодор бил същият дългуч като вуйчо си, а приликата им била осезаема.