Съсипа ги! Задължително прочетете! Историческа реч на канадски кмет срещу мюсюлманските мигранти!

Мюсюлманските родители поискаха премахване на свинското месо във всички училищни столови в Монреал и предградията му. Кметът на Дорвал, предградие на Монреал, отказа и изпрати нота до всички родители за да обясни защо.

“Мюсюлманите трябва да са наясно, че те трябва да адаптират към Канада и Квебек техните обичаи, традиции и техния начин на живот.”

“Мюсюлманите трябва да осъзнаят, че те трябва да се интегрират и да се научат да живеят в Квебек. Те трябва да да променят начина си на живот, а не канадците, които така щедро ги посрещнаха.”

“Също както и други народи, канадците не са готови да се откажат от своята идентичност и от тяхната култура.”

“И най-накрая, те трябва да разберат, че в Канада (Квебек), с неговите юдео-християнски корени, коледни елхи, църкви и религиозни празници, религията трябва да остане личен въпрос. Община Дорвал има право да откаже всякакви отстъпки на исляма и шериата.”

“За мюсюлманите, които не са съгласни със секуларизма и не се чувстват комфортно в Канада, има 57 прекрасни мюсюлмански страни в света, повечето от тях са слабо населени и са готови да ги приемат с отворени обятия според шериата.

“Ако сте напуснали страната си заради Канада, а не заради други мюсюлмански страни, това е, защото сте вярвали, че животът в Канада е по-хубав, отколкото някъде другаде. Ние няма да ви позволим да свалите Канада до нивото на тези 57 страни.”

“Задайте си този въпрос – само веднъж:” Защо е по-добре тук, в Канада, отколкото там, откъдето сте дошли? ”

“Столовата със свинското в менюто е част от отговора.”

Ако сте дошли в Канада с идеята, че ще ни изместите с вашето плодовито разпространение и в крайна сметка ще превземете страната, ще трябва да си съберете багажа и да се върнете на мястото, откъдето сте дошли. Ние нямаме място за вас и вашата идеология.

Ако приемате ситуацията, останете. Ако не, тогава се гответе да си тръгнете.”

Коментари

4 Коментари

 1. Avatar
  Александров 2017-02-05 23:00:04

  Прекалено хубаво за да е истина! За съжаление!

 2. Avatar
  Огнян Дойчев 2016-10-18 14:36:32

  Такива кметове са пример за подражание, и са нужни навсякъде, независимо дали има преселници. При демокрацията всяка общност си заслужава управлението, защото сама си го избира. Недостатък на демокрацията е че малцинството е принудено да живее по правилата на мнозинството, а предимство е, че ако не иска да живее по тези правила, е свободно да смени местоживеенето си при друга общност.

 3. Avatar
  амария 2016-10-18 13:39:16

  Статията е фалшива! Вижте тук http://www.snopes.com/politics/religion/belgiumpork.asp\r\nВнимавайте какво четете и какви са му източниците!

 4. Avatar
  Иванова 2016-10-18 10:36:17

  Господи , спаси българския род, народ и държава...

Напиши коментар