Премиерът прикова погледите с тази СНИМКА, надмина президента

Забавен кадър с премиера Бойко Борисов се появи в социалната мрежа. На снимката, правена на тенис корта, министър-председателят е по къси панталони и с голи гърди.

Снимката беше публикувана от Георги Харизанов, който я придружи с неглижиращ присъствието на първия в държавата, текст: "Нямам никаква представа за какво сме се ухилили така с Наско, при положение че /пак/ паднахме".

Кадърът с голия Борисов се появява седмица след като снимка на президента Румен Радев и съпругата му направи фурор в социалните мрежи. На фотото държавният глава и първата дама позират с Лили и Митко - децата от Вълчан дол, които са в много трудно социално положение.

Братчето и сестричето въртят сами цялото домакинство и се грижат за болните си родители. Десислава Радева лично отиде в селото, за да се срещне с децата и дори ги покани на гости в резиденция "Бояна". Снимката е именно от тяхното гостуване, твърдят запознати.

Кадърът показа президента Радев в непозната светлина - не облечен с обичайния костюм и вратовръзка, а с потник, къси панталони и бос. Той топло е прегърнал малката Лили, а на лицето му е изписана усмивка. Първата дама Десислава Радева пък е прегърнала Митко.