Президентът Радев предизвика фурор с босоногата си СНИМКА, но ето какво остана извън кадър (ВИДЕО)

Преди дни снимка на президента Румен Радев, първата дама Десислава и 10-годишната Лили и 13-годишният Митко от родопското село Вълчан дол, направи фурор в мрежата. Покъртителната история на момичето и момчето обаче остана на заден план. Е, днес тя стана ясна в детайли.

10-годишната Лили и 13-годишният Митко години наред се грижат за болните си родители. Баща им Ангел от дълго време е със сериозни проблеми с крайниците, а сега е в болница, където вече няколко месеца лекуват краката му след измръзване.

За двете деца домакинската работа е ежедневие.

Освен това живеят в една стая и спят на матрак на земята.

Хора от цялата страна помагат за ремонт и смяна на прозорците в къщата им, а майката на децата – Надежда, показа цяла стая с храна и дрехи.

Само преди няколко дни двете деца са били на 10-дневна екскурзия до резиденция „Бояна” с президентското семейство. Ходили са и за първи път на театър и кино.

Източник и видео: Нова телевизия

Коментари

4 Коментари

 1. Avatar
  сиво зайче 2017-08-04 23:26:02

  не е нищо лошо.добро е.

 2. Avatar
  vasilka grozdanova 2017-07-28 16:07:00

  Нищо смешно и срамно не виждам в това, че Г-н Радев е бос !?!?!?!?!?\r\nКакво толкова се прехласнаха и обсъждат медиите !!!\r\n

 3. Avatar
  vasilka grozdanova 2017-07-28 16:06:57

  Нищо смешно и срамно не виждам в това, че Г-н Радев е бос !?!?!?!?!?\r\nКакво толкова се прехласнаха и обсъждат медиите !!!\r\n

 4. Avatar
  Стоян 2017-07-28 00:58:59

  А,наще депутати си взеха шоколадче за 7 бона... Е,това е шибаната държава-България...Страната няма общо с държавата.Но иначеее,ще работят за присъединяването и стабилна Македония,еврогейска...Ае,пидали-децата гладуват...както и аз с брат ми като малки гладувахме...това не е от сега...тоест от 1989 нищо не се е променило.Жалки политици!За толкова години само Румен Радев се опитва да дава отпор и да следва нещо като национални интерси.Всички останали са турци.

Напиши коментар