Преди минути! Националният щаб обяви каква е обстановката в страната и прогнозата за 11 януари

Актуална информация от Националния щаб за зимната обстановка на територията на страната към 11.00 часа предоставиха от пресцентъра на МВР.

Към 11.00 часа в много райони из цялата страна, с изключение на крайните източни и Кюстендил и Благоевград, вали слаб сняг, а в Кърджали и Хасково снеговалежът е умерен. Дебелината на снежната покривка в Северна България - между 15 и 39 см, а в Южна - между 5 и 24 см. Температурите към 11.00 часа в Северна България са минус 11°, минус 12°, в Разград и Силистра – минус 13°, а в Южна са от минус 10°- минус 7° на запад до минус 3° на изток и 3° над нулата в Ахтопол. Вятърът е предимно слаб, от северната четвърт, по Черноморието вече се усилва от североизток: средна скорост 12-18, с пориви до 20 - 24 м/сек., а в Бургас – 24, с пориви до 28 м/сек. В планините вятърът също е силен, от изток-югоизток, на Черни връх и Ботев средна скорост 34 и пориви 40 м/сек. Атмосферното налягане в София, в 11.00 часа е по-ниско от средното за месеца. Ще продължи бавно да се понижава. 

Прогноза за 10 януари 2017 г.:
След обяд ще се задържи облачно със снеговалежи, по-значителни в Южна, а през предстоящата нощ и в Североизточна България. С повишението на температурите в югоизточните райони снегът временно ще премине в дъжд. Североизточният вятър ще се усили и в Източна България ще е временно силен; ще има виелици и навявания. Максималните температури ще са в широки граници: от минус 9° - минус 11° в Северозападна България, до 2-3° в крайните югоизточни райони.

Над планините ще бъде облачно, по върховете мъгливо, с превалявания от сняг. По-значителни ще са валежите в Странджа и Родопите. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток, ще е умерен и силен. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е минус 7°, на 2000 метра – около минус 13°.

Над Черноморието ще бъде облачно със снеговалежи, по-интензивни по южното крайбрежие. Температурите ще се повишават и мокрият сняг ще преминава в дъжд. През предстоящата нощ на места ще има поледици. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималните температури ще са от 1° до 5°. Температурата на морската вода е 2-3°. Вълнението на морето ще се усили, след обяд до 3-4 бала. 

Прогноза за опасни и особено опасни метеорологични явления за днес
В областите Русе, Силистра, Разград, Търговище, Шумен, Добрич, Варна, Сливен, Ямбол, Хасково и Кърджали ще има валежи от сняг, ще се образува нова снежна покривка до 20 см. Ще духа умерен и силен вятър, предимно от север, което ще създаде условия за навявания. Сигурност на прогнозата 70%. Заради комбинацията от снеговалеж и вятър, НИМХ-БАН издава оранжев код в горепосочените области. За област Бургас ще има значителни валежи от сняг, ще се образува нова снежна покривка до 20 см. Ще духа умерен и силен вятър, предимно от север. Ще има условия за навявания. В източните райони на областта снегът временно ще преминава в дъжд. През нощта срещу сряда ще има условия за заледявания. В останалата част от страната предупреждението е първа степен (жълт код). Минималните температури ще са между минус 9° и минус 14°, в отделни райони с 2-3° по-ниски. В областите Велико Търново, Габрово, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и Смолян ще има валежи от сняг и нова снежна покривка до 10см. 
Карта на опасните явления за 10 януари 2017 г. 

Прогноза за 11 януари 2017 г.:
През нощта ще бъде облачно с валежи от сняг, които след полунощ над Южна България ще спрат, а до сутринта над югозападните райони облачността ще се разкъса. Ще духа слаб запад, в Източна България умерен и силен север-северозападен вятър и там ще има виелици и навявания. Минимални температури между минус 13° и минус 8°, по крайбрежието на морето по-високи – между минус 5° и минус 1°.

Утре спирането на валежите от юг ще продължи, най-късно до обяд и в северните райони. Облачността временно ще се разкъса и намалее до слънчево, но още от сутринта от юг ще започне ново заоблачаване и снеговалежи, които да вечерта ще обхванат югоизточната половина от страната. Ще духа слаб, в Източна България умерен западен вятър. Максимални температури, в повечето места, между минус 5° и 0°. 

През нощта срещу сряда намалението на облачността от запад-северозапад ще обхване почти цялата страна, но през по-голямата част от нощта снеговалежите в източните райони ще продължат.

В планините ще духа до умерен, по най-високите върхове силен югозападен вятър. Ще има превалявания от сняг, но и временни разкъсвания и намаления на облачността. Максимална температура на височина 1200 м ще е минус 5°, на 2000 м – около минус 10°.

Над Черноморието облачността от юг ще се увеличава и ще започнат валежи от сняг, които до вечерта ще обхват и северното крайбрежие. Ще духа умерен западен вятър, който по-късно през деня ще отслабне. Максимални температури между минус 3° и 1°. Температурата на морската вода е 1-3°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. 

КЪМ 14 ЧАСА

Пътят Ямбол-Средец, който бе използван за алтернативно трасе от София към Бургас, е затворен, съобщиха току-що от Агенция "Пътна инфраструктура".

Затворена е АМ Тракия от Бургас към София.


Състояние на пътищата от републиканската пътна мрежа
Ограничено е движението по третокласната пътна мрежа на всички МПС в област Добрич. 
Състояние на проходи:
- „Върбишки” - затворен за всички МПС; 
- „Златишки” - затворен за всички МПС;
- „Троянски” - затворен за всички МПС;
- „Пампорово” - забранен за МПС над 3,5 т задължителоно с вериги;
- „Предел” - ограничено е движението на МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета.
- „Рожен” - всички МПС с вериги, над 12 т без ремаркета и полуремаркета;
- „Печинско” - всички МПС с вериги, над 12 т без ремаркета и полуремаркета;
- „Превала” - всички МПС с вериги, над 12 т без ремаркета и полуремаркета;
- „Рожен” – всички МПС с вериги, над 12 т без ремаркета и полуремаркета;
- „Айтоски” - МПС над 12 т задължително с вериги;
- „Дюлински” - забранен за МПС над 3,5 т;
- „Твърдишки” - забранен за МПС над 10 т;
- „Вратник” - забранен за МПС над 10 т;
- „Котленски” - забранен за МПС над 10 т;
- „Ришки” - забранен за МПС над 12 т;
- „Петрохан” - забранен за МПС над 12 т;
- „Републиката” - отворен за всички МПС;
- „Обзорски” - отворен за всички МПС;
- „Шипка” - забранено е движението на МПС, предназначени за превоз на товари с технически допустима максимална маса над 12 тона от категория N3, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета с технически допустима максимална маса над 10 тона от категория О4. Срок до 31.03.2017 г. 
Състояние на автомагистралите:
АМ „Тракия“: Отворена за всички МПС.
АМ „Хемус“: Отворена за всички МПС.
АМ „Струма“: Отворена за всички МПС.
АМ „Марица“: Отворена за всички МПС.
АМ „Черно море“: Отворена за всички МПС.
АМ „Люлин“: Отворена за всички МПС. 
Въведени ограничения в движението на МПС по първокласната пътна мрежа: 
- път I-1 /Е79/ Граница Румъния-Видин-Монтана-Враца-София-Благоевград-Кулата-граница Гърция: Отворен за всички МПС.
- път І-2 Граница Румъния-Русе-Цар Калоян-Разград-Шумен-Девня-Варна: 
Шумен и Разград: Разград-Шумен МПС над 12 т задължително с вериги. 
- път І-3 Гара Бяла-Плевен-Луковит-Коритна-Ябланица-Ботевград: Отворен за всички МПС.
- път І-4 Коритна-Български Извор-Микре-Севлиево-В. Търново-Омуртаг-Търговище-Шумен: няма. 
- път І-5 Русе-В.Търново-Шипка-Стара Загора-Хасково-Кърджали-Маказа-граница Гърция. 
Кърджали: от гр. Кърджали до гр. обл. Хасково ограничено е движението на МПС над 12 т – за почистване.
- път І-6 Граница Македония-Гърляно-Кюстендил-Перник-София-Пирдоп-Карлово-Сливен-Карнобат-Бургас. 
Бургас: от Петолъчката-Бургас забранено за автомобили над 12 т. 
Пловдив: Ограничено е движението по път I-6 Антон-Калофер за МПС над 12 т, поради силен снеговалеж и намалена видимост. Трафикът на тежкотоварни автомобили се насочва по път II-64 Карлово-Пловдив, след което по обходен маршрут през АМ „Тракия“. 
София: ограничено движение на МПС над 12 т. 
Ямбол: ограничено движение на МПС над 12 т.
- път І-7 Граница Румъния-Силистра-Дулово-Преслав-Върбишки проход-Петолъчката-Елхово-Лесово-граница Турция: Ограничено е движението на МПС над 12 т поради влошени метеорологични условия. 
Шумен: Движението по път I-7 Силистра-граница Област Шумен е отворена за МПС до 12 тона. ОПУ Силистра: Възстановено движението на МПС до 3,5 т от Силистра до граница ОПУ Шумен.
- път І-8 Граница Сърбия-Драгоман-София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-граница Турция: ОПУ София: Отворен за всички МПС.
- път І-9 Граница Румъния-Дуранкулак-Балчик-Варна-Бургас-Звездец-Малко Търново-граница Турция: Бургас-Варна отворен над 12 т. и задължително с вериги; Варна-Балчик-Каварна-Дуранкулак отворен за МПС до 12 т. 
Състояние на републиканската пътна мрежа II и III клас:
ОПУ Благоевград: 
Път III-197 Гоце Делчев-Сатовча-Доспат-Борино-Тешел-Настан-Девин от км 27+700 до км 41+900 само в посока от Сатовча-Доспат, /между Сатовча и границата с област Смолян/ във връзка със снегопочистване, се забранява движението на товарни МПС с тегло над 12 т; път III-198 в района на Попови ливади от с. Катунци до Гоце Делчев – връзка със снегопочистване, се забранява движението на товарни МПС с тегло над 12 т.
ОПУ-Бургас: 
Участъка Провадия-Руен – затворен МПС над 12 т.
Отворени за движение на МПС над 12 т.: 
Път IІІ-906 от р-н Тънково-Бургас; път ІІІ-9061 Сл. Бряг-Тънково; път ІІІ-6009 Маринка-Ахелой; път ІІІ-9009 от І-9 до Ясна Поляна; път ІІІ-992 Ясна поляна- Приморско; път ІІІ-705 Бероново-Мъдрино; път ІІІ-7006 Садово-Медвен ; път ІІІ-5392 Камено-Братово; път ІІІ-Лукойл-Братово; път ІІІ-6008 от І-6 до Камено; път ІІІ-7908 Димчево- Маринка; път ІІІ-7909 Горно Езерово- Равнец; път ІІІ-7907 от Полски Извор до Братово;
път III-9901 Царево-Резово – затворен за всички МПС.
Варна: 
Път II-27 Добрич-Балчик – отворен за МПС до 12 т; път II-29 Добрич-Варна – движението на МПС над 12 т задължително с вериги; път III-207 от км 0+000 до км 11+000/Ветрино-Добротич/- затворен за МПС; път III-208 от Провадия-Дългопол-Айтос от км 6+000 до км 51+100 – затворен МПС над 12 т път III-902 Варна-Кичево – затворен за всички МПС; път III-2082 Кривня-Равна-Неново – отворен за МПС до 3,5 т; път III-2901 Суворово-Ветрино – затворен за всички МПС; път III-2902 Кичево-Аксаково - затворен за всички МПС; път III-9004 Падина-Житница-Провадя на територията на област Варна – затворен за всички МПС.
ОПУ Велико Търново: Ограничено е движението на МПС над 12 тона на територията на цялата област с изключение на път I-4 Севлиево-В. Търново и път II-55 Дебелец-Гурково; път ІІІ-403 Царевец-Г.Студена 3.5 т; път ІІІ-403 Крамолин-Коевци ограничено е движението поради снегонавявания; път ІІІ-405 Козловец-Свищов – отворен за МПС до 3,5 тона; път ІІІ-407 Царевец-Павел – отворен до 12т; път ІІІ-407 Свищов-Совата – движение на МПС до 12 т; път III-504 Ресен-Ст Стамболово – ограничено е движението, поради силен снеговалеж. Обходен маршрут: Ресен-Самоводене-П. Каравелово-Ст Стамболово.
Видин: 
Път III-112 Монтана-Славотин-Добри дол – ограничено движение за всички МПС поради снегопочистване.
Път III-121 между с. Шишенци и разклона за с. Бориловец, ограничено движението, поради снегопочистване; път III-122 Негованци-Ново село – ограничено движение, поради снегопочистване и снегонавяване. Обходен маршрут: път II-12 Видин-Брегово-Ново село.път III-140 Кула-Грамада от км 0+000 до км 14+000 – затворен за всички МПС, поради снегонавявания. път III-1401 Раковица-Киряево – ограничено движението, поради снегопочистване; път III-1411 Буковец-Церова вода – ограничено движението, поради снегопочистване; път III-1412 Церова Вода-Раковица – ограничено движението, поради снегопочистване; път III-1413 Синаковци-Божурица – ограничено движението, поради снегопочистване. 
Враца: 
Път II-11 Остров-Крушовене – ограничено е движението на всички МПС поради снегопочистване; път II-13 Борован-Бяла Слатина от км 44+000 до км 58+000 – движение с повишено внимание, поради наличие на силен вятър и опасност от снегонавявания на платното за движение. Стесняване на едната лента за движение.
Път III-1301 Лесура-Фурен – ограничено е движението на всички МПС поради снегопочистване. Обходен маршрут: път III-101 Криводол - Бойчиновци - Владимирово - Лехчево.
Габрово: Ограничено движение за тежкотоварни автомобили над 12 т за третокласната пътна мрежа на територията на Област Габрово. Срок до 10.01.2017 г.
Добрич: 
Забранено за МПС над 3,5 т. - II-71 Карапелит – Силистра
Забранено за МПС над 12 т. - II-27 Бдинци – Добрич – Балчик; II-71 Добрич – Карапелит; II-71 Добрич – Оброчище; III-207 Жегларци – Тервел – Честименско; III-2075 Орляк – Зърнево; III-2702 Одринци – Ведрина; III-2903 Генерал Тошево – Росица; III-2904 Кардам – Дуранкулак; III-293 Добрич – Крушари – Северняк; III-2932 Крушари – Добрин; III-2077 Честименско – Каблешково – Межден; III-2961 Конаре – Белгун – Божаново; III-7001 Коритен – Кап.Димитрово; III-7102 Тервел – Мали извор – Сърнец; III-7103 Оногур – Ефр.Бакалово – Крушари; III-7105 Добрич – Житница – Балик; III-7106 Карапелит – Кочмар; III-901 Шабла – Камен бряг – Каварна; III-9701 Добрич – Преселенци
Затворен за всички МПС - III-9002 Балчик – Генерал Тошево; III-296 Генерал Тошево – Каварна; III-2963 Вранино – Белгун – Спасово.
Кюстендил:
Път ІІІ-107 Рила-Рилски манастир в участъка след Рилски манастир от Бачкова чешма до Кирилова поляна – ограничено движение, поради снегонавяване. Срок до 09:00 часа на 12.01.2017 год.; път III-602 „(о.п. Кюстендил – Радомир) – Коняво – Горна Козница – Мала Фуча – Бобов“ дол в участъка Таваличево - Горна Козница, движение в една лента поради бурен вятър, снегонавявания и образували се преспи. Срок до 10:00 часа на 10.01.2017 г.; път III 623 в участъка „Бобов дол –Жедна“ от км 14+600 до км 17+490, движение в една лента поради снегонавяване. Срок до 10.01.2017 год.; път III-6012 Долно Уйно – Горно Уйно – Долни Кортен – Горни Кортен - Трекляно в участъка отклонение с.Уши – с.Трекляно“ от км 15+890 до км 21+000 ограничено движение през зимния сезон поради сложни планински и атмосферни условия. Сигнализиран е с пътни знаци.Срок до 31.03.2017 г.
Кърджали: 

Въведени ограничения за движение на МПС с тегло над 12 т. по следните пътища:
- път II-58 (Конуш - Черноочене) - Комунига - Тополово – Асеновград от км 0+000 до км 25+047;
- път II-59 сп. Джебел - Момчилград - Звездел - Крумовград - Ивайловград - Славеево - граница Гърция от км 7+000 км 55+845;
- път III-508 сп. Джебел - п.в. Кирково) - Джебел - Рогозче - Фотиново - (Бенковски - Подкова) от км 0+000 до км 32+823;
- път III-591 Крумовград - Ковил - Джанка - Поточница - Студен кладенец - Рабово – Пчелари от км 0+000 до км 24+900;
- път III-592 (Момчилград-Крумовград) - Подкова - Кукуряк - Токачка – Крумовград от км 0+000 до км 67+558;
- Път III-593 (Крумовград - Ивайловград) - Падало - Орешари - Маджари - Долно Ботево от км 0+000 до км 18+000;
- път III-5009 (Конуш - Черноочене) - Зорница - Бели пласт - Стремци - Рани лист -(Черноочене-Кърджали) от км 5+000 до км 26+080;
- път III-5071 Чифлик - Мургово - Горна крепост - Стремци - Три могили - Драганово – Черноочене от км 0+000 до км 17+466;
- път III-5072 (Чифлик - Мост) - Перперек - Кокиче - Миладиново - Рудина - Сестринско - Поповец -Зимовина - Лясковец - (Силен - Долно Ботево) от км 0+000 до км 16+000;
- път III-5073 (Мургово - Горна крепост) - Археологически комплекс "Перперикон" от км 0+000 до км 1+207;
- път III-5082 Джебел - Папрат - Мишевско - Църквица - Синчец - (Ардино - Бойно) от км 0+0000 до км 19+974;
- път III-5084 (Джебел - Рогозче) - Мрежичко - Устрен – Припек от км 0+000 до км 11+400;
- път III-5901 Момчилград - Раван - Нановица - Гургулица - Зорница от км 0+000 до км 27+400;
- път III-5902 (Момчилград - Звездел) - п.к. Звездел - п.к. Голяма чинка - (Токачка - Крумовград) от км 0+000 до 16+668;
- път III-5904 Крумовград - Дъскари - Голямо Каменяне - Аврен - граница Гърция от км 0+000 до км 26+174;
- път III-5906 (Крумовград - Ивайловград) - Железино - Гугутка - Бял градец - Казак -п.к. Черничево - (Голямо Каменяне - Аврен) от км 21+520 до км 49+750;
- път III-8653 (Ардино - Бойно) Кобиляне - Брезен - Боровица – Сполука от км 0+000 до км 22+500;
- път III-8672 (Бенковски - Подкова) – Кирково от км 0+000 до км 1+921;
- път III-8673 (Златоград - Бенковски) - Добринци - Генерал Гешево - (Устрен - Припек) от км 0+0000 до км 11+700.
Въведени ограничение за движение на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета по следните пътища:
- път III-8632 Баните - Стояново - п.к. Стояново от км 7+720 до км 14+498;
- път III- 8652 (П.к. Стояново - Ардино) - Бял извор - Падина - Неделино - (Мадан - Златоград) от км 0+000 до км 8+620.
Ловеч: Ограничено е движението на МПС над 12 тона на територията на цялата област с изключение на път I-4 Ябланица-В. Търново и път I-3 Ботевград-Русе.
Път II-358 Шипково-Рибарица от км 13+125 до км 32+800 – ограничено движение за всички МПС, поради лоши метеорологични условия. Срок до 16.01.2017 г.; път III-401 Микре-Соколово-Ловеч – отворен за МПС до 12 т, поради снегопочистване; път III-3011 Горско Сливово-Крамолин от км 13+500 до км 16+850 ограничено движение по поради почистване. Обходен маршрут: Летница-Левски-Градище-Върбовка-Сухиндол; път III-3013 Деветаки-Брестово – затворен за всички МПС, поради снегопочистване. 
Монтана: 
Път III-112 Монтана-Славотин-Добри дол – ограничено движение за МПС над 12 т., поради снегопочистване; 
Пазарджик
Път II-37 Пещера-Батак-Доспат – движението на тежкотоварни МПС с ремаркета и полуремаркета е ограничено; Път II-84 Велинград-Юндола – ограничено е движението за тежкотоварни автомобили над 12 т поради снегопочистване. 
Перник: 
Път ІІІ-623 ограничено движение на МПС до 3,5т Мламолово-Бобов дол-Жедна-Извор-Лобош-Земен-Враня стена-Габрешевци (в участъка за ОПУ-Перник от граница Кюстендил посока с. Жедна), поради снегонавяване в област Кюстендил.
Плевен: 
Ограничено е движението на МПС над 12 тона на територията на цялата област с изключение на път I-3.
Път II-11 Крушовене-граница Враца-Плевен-Ловеч – ограничено движението поради снегонавявания; път-306 Кнежа-Салановци – затворен за движение поради силни снегонавяваня; път III-3402 Въчитрън-гр. Ловеч затворен за движение поради снегонавяваня; път III-3501 Гривица-Згалево затворен за движение поради снегонавявания.
Пловдив: Ограничено е движението на МПС над 12 тона на територията на цялата област с изключение на АМ Тракия и път I-8; път III-804 Богданица-Болярци – ограничено движение поради снегонавявания, преспи и липса на видимост; път III-5802 Леново-Поройна – ограничено движение поради снегонавявания, преспи и липса на видимост 
Разград: 
Път II-23 Русе – Кубрат – Исперих – Дулово – забранено е движението на МПС над 12 т; път II-51 Дралфа-Чудомир-Лозница-I-2- забранен за движение на всички МПС.
Третокласна пътна мрежа: Забранено е движението на МПС над 12 т. по пътища:, III-205 , III-206, IIІ-2102, IIІ-2001, IIІ-2005, IIІ-2302, IIІ-2304, IIІ-2305, IIІ-2306, IIІ-4902, IIІ-4904, IIІ-7002.
Забранено е движението на всички МПС по пътища: IIІ-702 "Пристое - Подайва - Къпиновци - Лъвино-ІІ-23; IIІ-2002 ”І-2 (Цар Калоян) – Костанденец – Захари Стояново”; IIІ-2003 ”І-2 (Осенец) – Дряновец – Сеново”; IIІ-2004 ”І-2 (Осенец) – Балкански – ІІІ-204/Благоево/”. 
ОПУ Русе:
Отворени пътища: 
Път II-21 Русе-Силистра – отворен за МПС до 3,5 т; път II-23 Русе-Кубрат – отворен за МПС до 12 т.; път II-51 Бяла - Попово – МПС над 12 т. задължително с вериги; път II - 52 Пиргово - Стълпище – отворен за МПС до 12 т. 
Силистра: 
Път II-21 Русе-Силистра – отворен за МПС до 3,5 т; път II-23 Кубрат-Исперих-Дулово – отворен за МПС до 12 т; път II-49 движение на МПС до 12 т до границата с ОПУ Разград; път II-71 Силистра-Добрич е проходим за МПС до 3,5 т; път III-207 Тервел-Алеково отворен за МПС до 3,5 т ;път III-2305 Конево-Зебил - отворен за МПС до 3,5 т; път III-7001 Aлфатар-Кайнарджа-Караново - отворен за МПС до 3,5 т; 
Сливен: 
Път-484 Кипилово-разклон за път II-53 /Твърдишки проход/ - ограничено е движението на МПС над 10т ; път III-5007 Конаре-Твърдица – затворен за всички МПС.
Път II-66 Сливен-Нова Загора – отворен за всички МПС.
Отворени за над 12 т са пътищата: път II-53 Ямбол-Сливен, път II-55 Нова-Загора-Гурково, път III-554 Нова Загора-Раднево.
София: 
Път II-82 Костенец-Долна Баня – затворен, поради ремонт на ЧЕЦ. Обход през Пчелин.
ОПУ-Смолян: В област Смолян, всички МПС да са с вериги, а товарните МПС без ремаркета и полуремаркета.
Път II-37 Доспат-Батак – ограничено е движението на МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета; път III-197 Доспат-Тешел – ограничено е движението на МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета; път III-866 Стойките-Девин-Михалково – ограничено е движението на МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета; 
Стара Загора: без ограничения.
Търговище: Затворени пътни участъци и забрани за движение на МПС по пътища II и III клас: Път III – 4008 Вардун-Д.Новково от км 7+500 до км 13+200; Път III – 5102 Буховци-Острец от км. 9+100 до км. 16+500; Път III-704 Д.Новково-Пластина от 4+300 до 10+300 до 3,5 и с вериги.
Отворени за ППС до 3,5 т. с вериги: III – 2002 Костанденец – Захари Стояново – Попово, III– 202 Кацелово- Опака – Попово, III – 204 Ломци – Попово – Антоново, III – 2042 Добротица – Любичево, III – 4006 Антоново – Пчелно, III – 4008 Пролаз - Вардун от км. 0+000 до км. 7+500, III – 407 Моравица – Мирово, III – 408 Илийно – Стеврек, , III – 409 Омуртаг – Светлен, III – 4802 Омуртаг – Илийно, III – 5102 Мировец – Буховци – Певец от км. 0+000 до км. 9+100, от км.16+500 до км.28+900, III – 513 о.п. Попово - /Попово – Ломци/; III-704 Менгишево –Д.Новково от 0+000 до 4+300 и от 10+300 до 22+600 ; III-706 Менгишево – Ябланово от 0+000 до 7+500.
Хасково: 
Път II-76 Харманли-Тополовград - ограничено е движението на МПС над 12 т; 
път III-507 Хасково – Мост - Кърджали - ограничено е движението на МПС над 12 т;
Шумен: 
Път II-23 граница с Област Разград-Дулово, движение на МПС до 3,5 тона; 
Третокласни пътища III-7301 Ивански-Янково,III-7302 Смядово - Велики Преслав, III-7304 Риш - Върбица отворени за движение без ограничения;Път III-731 Радко Димитриево - Друмево затворен за движение, извършва се снегопочистване. 
Третокласни пътища: 701, 7003, 2075,7005, 2006, 2007 проходими без ограничения.
Път III- 207 Векилски- граница ОПУ Силистра, III-2073 Векилски - Никола Козлево непроходими.
Третокласни пътища 2082,7004,7002 проходими без ограничения.
Третокласни пътища 702 Пристое Духовец, 703 Пристое - Ц.Брод -Шумен непроходими работи се с ротор.
Ямбол: 
Път III-707 Затворен за движение е път в участъка пътен възел „Петолъчката“ -Александрово, поради снегонавяване и ограничена видимост; Затворен за движение е път III-7072 Чарган-Първенец за МПС над 12 тона, поради снегонавяване и ограничена видимост; Затворен за движение път II-53 Калчево - Войника за МПС над 12 тона, поради снегонавяване и ограничена видимост; Затворен за движение път II-5308 Калчево-Стефан Караджово за МПС над 12 тона, поради снегонавяване и ограничена видимост. 

Състояние на транспортната и комуникационна инфраструктура:
Железопътна инфраструктура 
Железопътната мрежа е напълно проходима.
В 18:10 ч. на 09.01.2017 г. е възстановено на движението по път 2 в междугарието Поповица-Катуница.
В 06.56 ч. е преустановено движението по път 2 в междугарието Айтос- Черноград поради снегонавяване; по път 1 движение има; изпраща се снегорин от Карнобат, който да почисти участъка.
БДЖ – пътнически превози
Движението на влаковете се осъществява нормално при зимни условия; възможни са минимални закъснения в порядъка на 10-20 минути.
БДЖ-Пътнически превози работи с 28 локомотива по-малко поради повреди.
От 19:00 ч. на 09.01.2017 г. до 07:00 ч. днес са отменени 24 влака.
Отменени влакове има по напрвленията: София-Банкя, Своге-София, София-Карлово, Стара Загора-Горна Оряховица, Лакатник-София, Бургас-Карнобат, Бургас-Ямбол, Бургас-Сливен, Бургас-Варна, Варна-Добрич; отмените влакове се покриват със следващи минаващи влакове, с бързи и международни влакове, които спират на спирки/гари като пътнически влакове, за да могат пътниците да се придвижат до работа. 

Пристанищна инфраструктура – речни и морски пристанища 
Река Дунав: затворена заради ледоход.
Пристанище Варна: всички райони на пристанище Варна са отворени за маневриране; 
Пристанище Бургас: всички пристанища са отворени за маневриране;

Въздушен транспорт 
Летище София: работи нормално при зимни условия; заради антиобледенителните процедури, които се извършват стандартно при ниски температури са възможни закъснения.
Летище Варна: отворено. 
Летище Бургас: отворено.
Летище Пловдив: затворено. 
Комуникационна инфраструктура
Работи нормално и няма настъпили събития, в резултат на обилния снеговалеж. 

Български пощи
Създадена е организация за изплащане на пенсиите за м.януари 2017 г.
По график се изплащат пенсии във всички областни градове на страната. Нормално протича процесът в областите: София, Благоевград, Габрово, Варна, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище и Хасково. 
„Български пощи“ ЕАД има готовност да възстанови работния процес по изплащане на пенсии в областите Добрич, Шумен и Силистра веднага щом метеорологичните условия позволят това.
Днес ще се изплащат по график пенсии в Таваличево и Бобов дол.
Автомобилите на дружеството са в пълна готовност и там, където се разчистват пътища, се предприемат незабавни доставки на пратки и преводи. 
В населените места, където има забавяния при изплащането на пенсии, са уведомени кметовете и пенсионерите. 

Състояние на електрозахранването
Към 11.00 няма данни за населени места без електроснабдяване. 

Препоръки за поведение и действие
Не предприемайте пътуване, освен ако не е абсолютно наложително. 
Ако въпреки всичко се налага да пътувате, задължително се осведомете за метеорологичната и пътната обстановка.
Използвайте главните пътища, които се почистват с приоритет.
Пътувайте само с автомобили, подготвени за управление при зимни условия.
Заредете колата с гориво. Подсигурете се с вода, храна и топли дрехи, в случай че пътуването ви се удължи.
Не предприемайте маневри, които биха затруднили движението и на останалите.
Не изпреварвайте снегопочистващата техника.
Следвайте указанията на контролиращите органи.
Подсигурете си непрекъсната връзка с близки и роднини. 
На път потегляйте със заредени телефони.
При попадане в опасна ситуация потърсете помощ на телефон 112. 
Информация за актуалната метеорологична обстановка се намира на страниците на НИМХ-БАН: www.meteo.bg и www.weather.bg. 

По-характерни случаи
Към 11:15 ч. на територията на страната няма регистрирани тежки пътнотранспортни произшествия, настъпили в следствие на зимната обстановка. 
Няма подадени сигнали за бедстващи участници в движението по пътищата.
За периода от 08:00 ч. на 09.01.2017 г. до 11:00 ч. 09.01.2017 г. екипите на ГДПБЗН-МВР са реагирали на 2 сигнала за произшествия, свързани с метеорологичната обстановка. Транспортиран е 1 гражданин (родилка).
Служители на РДПБЗН са включени в общинските щабове в бедстващите райони на страната. При необходимост се оказва помощ при транспортиране на болни, лекарства и стоки от първа необходимост. При необходимост се помага и на екипите на „Енерго – про”, за възстановяване на електропреносната мрежа. 
Към момента няма данни за бедстващи хора. 
Хасково
На 10.01.2017 г. в 02:40 часа в РДПБЗН - Хасково е получен сигнал за необходимост от транспортиране на родилка от дома си в с. Дрипчево, общ.Харманли до Родилно отделение в гр. Харманли. Жената е превозена с противопожарен автомобил в МБАЛ "Хасково" и е родила безпроблемно.
Варна
Обявено бедствено положение на 06.01.2017г. в община Суворово е отменено със заповед №3/09.01.2017
Търговище
Към настоящият момент е спряно движението на всички товарни автомобили в област Търговище с цел подпомагане на снегопочистването. Почистват се пътищата в направление Търговище-Попово, осигурен е обходен маршрут за МПС. Пътя за с. Александрово затворен. Почиства се пътя Търговище-Разград. По ВиК, нямат водоснабдяване 10 села в Община Търговище. В Общините Омуртаг и Антоново ще предстоят почистване на второкласни и третокласни пътища към селата. 
На 10.01.2017 г., от 09.00 ч., двама военнослужещи с роторен снегорин от военно формирование 36780 - Шабла почистват пътната мрежа в област Добрич около град Шабла и селата Езерец, Ваклино, Смин, Черноморци, Захари Стояново, Бежаново, Спасово, Сърнино и обратно.
На 10 януари 2017 г., от 09.10 ч., двама военнослужещи с роторен снегорин от военно формирование 28770-Балчик почистват пътната мрежа в област Добрич около селата Царичино, Кремена, Дропла, град Генерал Тошево и обратно.
На 10 януари 2017 г. от 10.40 ч., четирима военнослужещи с една машина от военно формирование 34410-9-Варна почистват пътната мрежа в област Варна в района на селата Дръндар, Николаевка, Кичево и обратно. 

Коментари

6 Коментари

 1. Avatar
  Chasnine 2017-06-19 23:02:20

  Viagra Rosso order levitra without a prescription Cialis Generika Wo Kaufen Quiniela Con Propecia Viagra Discount Sales Propecia Marbella Buy now isotretinoin claravis Tadalafil Dapoxetina Generico Generic Nexium Levitra Brand Wann Fangt Cialis An Zu Wirken Cephalexin Lyme China Viagra Online Priligy Precio En Farmacia Ed Meds With No Rx Cheap Viagra Usa Venta De Cialis Tadalafil Flucoanazole For Ear Infestations cialis Buy Synthroid No Prescription Propecia Testomonials Reviews Generic Propecia Online Pictures Of Amoxicillin Hives Viagra Pagamento Contrassegno Cialis To Buy Zithromax Heartburn Levitra Aus Holland Best Levitra Otc Avodart Viagra Erfahrungsberichte Buying Vibramycin Online Misoprostol To Induce Labor Sachet Kamagra Usa viagra cialis Ebay Precio De La Ciales Allergy Amoxicillin Cheap Cialis Viagra 40 Pills For 99 Will Amoxicillin Heal Tooth Absess Kamagra Pills Propecia Mujeres Viagra Super Active Plus Levitra Best Prices Viagra Coet Amoxicillin Puppy Dose Cialis Online Pharmacy Keflex Antibiotic Structural Formula Isotretinoin In Internet Levitra Prix Zithromax Chlamydia Where To Purchase Prednisone Buy Kamagra Usa Clobetasol 30g Eczema Wolverhampton Find cheapeast isotretinoin amex overseas Best Generic Viagra What Do You Use Amoxicillin For Vilitra Buy Levitra Now Metformin Keflex Side Effects Renal How To Buy Propecia Astrazeneca Nexium Discount Card Kamagra Gel Online Kaufen Generic Kamagra Pricing Propecia Hair Recovery Dosage Of Amoxicillin For Respiratory Disorder viagra E Gravidanza Propecia Finasteride Viagra Tschechien Rezeptfrei Priligy Buy Levitra Pills Progesterone Free Shipping Medicine Can I Buy Cialis Online Levitra Italia Pillole Buy Xenical Online No Prescription Mail Order Cialis Commander Cialis En France Difference Entre Cialis Et Generique Viagra Online Usa Keflex For Cystitis Cialis De Lilly Fast Delivery Viagra Levitra Perime Levitra Sans Ordonnance Pharmacie levitra for sale online Listino Prezzi Cialis Commande Viagra Cialis cialis Order Now Bentyl 20mg Best Website Internet Viagra Adolescent Tadalafil Generic Viagra Per Cuore Farmacia Italia Viagra Generico Accutane Drug Cialis Perime Para Que Sirve Cialis 20 Mg generic levitra professional Producto Propecia Finasteride Amoxicillin Coughing Side Effect Priligy 30mg Tablets Doxycycline Venta Online Free Shipping Pyridium Get Worldwide Florida Cheap Generic Viagra Sildenafil Mastercard Prezzo Kamagra Francia Biuy Viagra Online Comment Avoir Du Viagra Sildenafil Citrate Tablets Order Viagra Online Tafidil Overnight 4u brandlevitra on line Pillenpharm Viagra Strips Cialis Professionnel Levitra Prix Progesterone Can I Purchase Medication Best Generic Viagra Manufacturers Levitra Now Online Comprar Cialis Professional Finasteride 2.5 Mg Generic Propecia Viagra For Sale Cheap Nexium Online No Prescription Discount Doxycycline Acne Low Price Cialis Dove Comprare Il Cialis Yahoo Viagra No Me Funciona Levitra Tablets Acheter Cialis En Securite Canadian Prescription Pharmacy Buy Levitra 20mg Usa Viagra Niederlande Apotheke Cialis 20 Mg Prezzo Farmacia Levitra Tablet Cialis For Sale Without Prescription Comprare Cialis In Germania Accutane Stories Generic Viagra Pharmacy India Achat Baclofene Order Levitra Singapore Pharmacy Online Nuovo Viagra Napoli Priligy Usa Clomid Ado Rx Canada 365 Buy Cialis Online Usa Achat Cialis Sur Internet

 2. Avatar
  Chasnine 2017-06-14 04:40:10

  Priligy Amsterdam generic viagra Achat Propecia Pilule Viagra Nebenwirkungen Bluthochdruck Low Cost Cialis Online Zithromax Chlamydia Eye Cialis En Zaragoza Cheap Viagra 100mg Kemadrin Levitra Woher Viagra Online Cialis Tabletas 5 Mg Comprare Cialis In Italia Online Levitra Baytril Dapoxetina Laboratorios Order Viagra Buy Xenical No Prescription Uk This material may not be published broadcast rewritten or redistributed. unsecured loans To send periodic emails You agree that Company may submit any notices to you via either email or regular mail.customers.Amoxilline Antibiotique Penicillines Cheap Generic Cialis Comprar Propecia Online Viagra Es Adictivo mail order pharmacy levitra How To Buy Secure Ordering Macrobid Is Suhagra Otc In Canada Levitra On Line Buy Amantadine Other Name Cephalexin Buy Generic Cialis Online Kamagra Online Safe Viagra Deutschland Schweiz Viagra Discount Sales When Will Alli Be Back For Sale Amoxicillin False Positive Drug Tests Buy Cialis Online Usa Vente Cialis Allemagne Propecia Hormones Women Cheapest Cialis Viagra Lauft Aus Elocon Online Levitra Free Trial Cialis Discounts Kaufe Viagra Best Generic Kamagra Get Fedex Zentel Drugs With Doctor Consult Amoxicillin Feline Crf Need To Order Cialis Maca Viagra Ano Cialis Generico Farmacia Europea Buy Cheap Cialis Montreal Online Pharmacy Fedex isotretinoin tablet cheap Cheap Cialis No Rx Lowest Price Viagra 100mg Canada 2014 Fish Amoxicillin Safe For Humans Cialis Free Offer Fluconazole Buy Amoxicillin For Pet Without Prescription Shop Cialis Online Clobetasol Website Secure Amantadine Priligy Usa Delivery Vente Cialis Prix Kamagra Holland Generic Viagra Buy isotretinoin free shipping Qsymia No Prescription Online Buy Cheap Antabuse Site Allergies To Amoxicillin Kamagra Oral Jelly 100mg Reviews 225 Order Viagra 125mg Buy Cialis 20mg Fda Approved Pharmacy Cheap Viagra Comprar Cialis En Miami Viagra Medication Online Low Price Cialis Blood Pressure Pills No Rx Cialis Mal Di Schiena Dovuto Cheap Cialis Online Real Zentel Store Viagra In Canada For Sale generic levitra online Viagara Without A Prescription Cialis Lilly Icos Tadalafil Cialis Generic Cialis Buy Online Uk Propecia Generic Finasteride Clinically Proven no prescription needed for levitra Thrush And Cephalexin 500 Mg Generic Viagra Echeck Pharmacy Dapoxetine Online Pharmacy Buy Std Antibiotics Online Commander Cialis Net Kamagra Cheap Amoxicillin For Feline Come Comprare Il Viagra Su Internet online pharmacy Precio De Cialis En La Farmacia Viagra Gro?En viagra Acide Clavulanique Biogaran Enfant buy accutane singapore cialis Generique Cialis Generique Symptoms Of A Reaction To Amoxicillin Cheap Cialis 20mg Chemical Mechanism Forming Amoxicillin From Benzene

 3. Avatar
  Chasnine 2017-06-07 15:15:02

  Amoxicillin Constipation Levitra For Cheap Methocarbamol Cialis Compara Prezzi Levitra Price Check Discount Viagra In Nederland Kopen Buying Lipitor Without A Script Buy Priligy In Usa Viagra Histoire Discount Legally Pyridium 200mg Worldwide Pills. Mail Order Pyridium 200mg Secure Medication Shipped Ups Cialis Online Pharmacy Levitra Generico Milano No Pain Tooth Infection Nead Amoxicillin generic cialis Nebenwirkungen Von Viagra 100mg Cialis Costo Originale Purchase Viagra Buy Cialis Without Doctor Prescription Tadapox Review Viagra Dosage Amoxicillin And Neurontin Cephalexin And Turtle viagra online Buy Zithromax Z

 4. Avatar
  Chasnine 2017-06-03 04:06:11

  isotretinoin delivered on saturday Hawaii Levitra Buy Generic Cheap Sildenafil 100mg Levitra Funziona Davvero Propecia Generic Keflex To A Cat Viagra Achat Ligne Belgique Generic Kamagra Pricing Where To Buy Levitra Online Zentel 400mg Where Can I Buy Best Website levitra samples Cheap Levitra Vardenafil Cephalexin Used For Cialis Prices Propecia Nizoral Hair Loss Cialis Bestellen Per Uberweisung viagra Lilly Cialis 20 Mg Cialis Ayuda Cheap Viagra 25mg Cialis Online Fast Delivery Bactrim Antibiotic Buy Online levitra 20mg best price Buy Malegra Online Purchasing Bentyl Discount Medicine Mastercard viagra online pharmacy Kamagra Original Falschung Butyr Fentanyl Buy Buy Kamagra Oral Jelly Cialis Tablets20mg Acheter Amoxicillin Distribuer Viagra Dosage Purchasing Generic Propecia Viagra Professional Online Pharmacy Where To Buy Dapoxetine Zentel Tablet No Prescription Amex Store Cialis And Viagra From Canada Levitra Lowest Price Keflex Four Times Apotheke Viagra Pfizer Cheap Generic Cialis A Vendre Clomid En Ligne Amoxicillin Yogart Can I Buy Cialis Online Amoxicillin Breastfeeding Vega H Kamagra Online Cheap Prix Du Tadalis Sx Soft En Pharmacie Cheap Kamagra Oral Jelly Australia Levitra Lowest Price Cialis 5mg Prix Clomid 200g Propecia Tablets Uk Buy Onadron Best Prices For Cialis cialis Clomid 50mg Posologie A Compra De Viagra En Madrid Prices Kamagra Canadian...5mg Cialis Cheap Generic Drugs From India viagra online Sildenafil Verkauf Bentyl Merbentyl Canadian Cheap Cialis Levitra Soft Online Discount Nonprescription Tadalis Sx Generic Cialis Cytotec Order Purchase Online india 4 pharmacy levitra cheap Diferencias Entre Cialis Y Viagra Viagra LСЂВ vitra viagra Amoxicillin Dosage For 7 Month Old Cialis Pharmacies Online Propecia Generico Online Cephalexin Alcohol Cialis Without Prescription Overnight Buy Online Levitra Levitra Et Hypertension Dyazide Tablets Levitra 20mg Price Cialis Parapharmacie How To Buy Clomid Over The Counter Where To Order Viagra Cialis 20mg Tadalafil Buying Accutane Online Uk Safe Accutane Drug Cytotec Efectos Cheep No Prescription Cialis Buy Zoloft On Line Amoxicillin Side Effects In Dogs Cheap Brand Viagra 100mg Best Generic Kamagra 60 Mg Orlist From Canada Pfizer Free Samples buy levitra Online Propecia Prescription Male Pattern Baldness

 5. Avatar
  Chasnine 2017-05-26 15:01:37

  Cheap Lavitra Generic Zoloft Levitra Para Diabeticos Amoxicillin Trihydrate 250 Dosage Cheap Cytotec Pills Kamagra Online Want To Buy Progesterone Medication Amex Next Day Generic Kamagra Pricing Cheapest Lasix Lioresal En Canada Tamoxifen Pct Cialis Prix France Keflex Ng Tube Compatability Drug Route Clomiphene Tablet Bestpricedrugs24 Low Cost Sildenfil Citrate Cheapest Zoloft Cialas In Canada Buy Clomiphene Citrate Canada Buy Generic Propranolol Online Cialis Donne What Does Amoxil Treat Order Zoloft Online Usa Achat Kamagra 25 Mg Acheter Du Levitra En France Prozac Pill Efectos Viagra Hombre Comparateur Prix Viagra Cialis Buy Xenical Cheap Xenical Orlistat 120 Mg Price Tomar Viagra Anos Mail Order Xenical Buy Sildenanael Cialis Achat Ligne Canada Cheap Clomiphene Shop Generic Propecia Cialis 40 Anni Cheap Kamagra Generic Acheter Du Cytotec En Ligne Sans Ordonnance Isotretinoin Worldwide Purchase Clomiphene Viagra Afecta Espermatozoides Cialis Billig Preis Best Nolvadex Amoxicillin Effect On Kidneys Keflex 500 Mg Cheap Zoloft Tablets Clomid Aide Propecia Laboratorios Cheap Amoxil No Rx Cialis E Fumo Yasmin Without A Prescription Nolvadex Tamoxifen 20mg Cialis Generika Aus Indien Online Generic Cialis Review Generic Inderal Without Prescription Tout Sur Cialis20 Secure Ordering Bentyl Free Shipping Buy Cheap Xenical Acheter Cialis A Montreal 100mg Levitra Buy Generic Xenical Online Viagra E Cialis Effetti Collaterali Will Propecia Regrow Hair Price Of Nolvadex Betamethasone Ointment 0.05 Cialis Generika Schweiz Accutane Usa Sildenafil Citrate Viagra Generic Viagra A Paris Buy Generic Prednisone Propecia Side Effects Long Range Viagra Preisvergleich Angebote Low Price Deltasone accutane tablets buy Discount Coupon For Plavix Nolvadex Tablet India Can I Purchase Isotretinoin 10mg Website Cheap Cheap Antabuse Pills Viagra Pfizer Acquisto Farmaci Online Inghilterra Order Viagra Comparateur De Prix Propecia Prix Du Viagra Buy Cheap Orlistat Online Propecia Active Ingredients Clomid 100mg Posologie Prozac Online Cs Cialis Come Si Prende Precio Del Levitra Cheap Cytotec Bebe Avec Clomid Levaquin 750mg Gatigol Usa Amoxicillin Buy Vente Lioresal Tomar Propecia Price Of Lasix Buy Generic Cialis Online Uk Buy Diclofenac Without A Prescription Misoprostol Online Cialis Senza La Ricetta Propecia Para El Cabello Buy Cialis Cheap Cialis 12 Stuck Acheter Sildenafil 100 Milligrams Accutane Acne Amoxicillin Ttc Clarithromycin Amoxicillin Cheapest Deltasone Propecia Dati Tecnici Buy Doxycycline Mexico Propranolol Usa Levaquin Medicine Without A Script Overseas Delivered On Saturday Celebrex Discount Card Pfizer Buy Atomoxetine Online Birth Contorl Overnight Acquisto Viagra Generico In Contrassegno Buy Cheap Clomiphene Amoxicillin 500 Mg Safe Dosage Cialis 20 Mg Sale How To Order Amoxil Clomid Et Nourrisson Emsam Price Of Nolvadex Comprar Cialis En La Red Viagra Non Generico Propecia Online Dutasteride Drugs Best Website Shop Cialis Prescrizione Lasix Online Cheap Acheter Du Viagra En Europe

 6. Avatar
  JustCoda 2017-05-24 16:35:49

  Propecia Face Swelling ?Tadalafil Warfarin Payday Advance Anaheim Payday Express follows the Fair Debt Collection Practices Act FDCPA when collecting delinquent accounts.with registered office at Queen Victoria Street London ECV AY. payday loans direct lender It provides a set of products and services including equity and debt capital markets products public finance services financial advisory services equity and fixed income institutional instant cash advance online brokerage equity and fixed income research and asset management services.Propecia Esquizofrenia Buy Cialis Online Usa Preisliste Fur Levitra Viagra Pour Rigoler Order Cialis Online Usa Zovirax Cream Ointment Priligy Ficha Tadalafil Generic Propecia Generico Bologna Kenalog Kamagra Forum Amoxicillin Dosage For Adults Viagra Pfizer 25 Mg Prix Best Cialis Online Cialis O Viagra Effetti Collaterali Achat Viagra En Inde Buy Zoloft Online Usa Viagra Cialis Forum Vyvanse Online Buying Viagra Online Amoxicillin Caldeate Potassium Side Effects Precio Propecia Principio Activo Kamagra Gel Oral Cialis N0 Prprsscription Colchicine Zoloft Generic Vagiral Cialis Diarrhee Cheap Cialis Generic Where To Buy Acticin Shipped Ups Secure Ordering Provera 2.5mg Cash On Delivery Long Beach Sertraline No Prescription Costa Rica Pharmacy Online Cialis Precio Oficial Farmacia Order Kamagra In Usa 250 Mg Of Amoxicillin For Feline Kamagra Online Kostenlos Can I Buy Zoloft Online Viagra Dal Canada 5ml Where To Buy Prozac Legally Online Progesterone Visa Accepted Website C.O.D. Shipped Ups Viagra 100 Forum How To Buy Zithromax Buy Wellbutrin Sr No Rx Discount Levaquin With Free Shipping Store Cost Of Kamagra Cialis 12 Preis Get Hard Pills Online Cheap Zithromax Tablets Uses Of Amoxicillin Is Alli Back On Sale Cheap Cialis 40mg Cephalexin Rottweiler Cialis 2.5 mg online Order Zoloft Online Usa Baclofene Winthrop 10 Mg Levitra Best Prices Cialis Free Offer Low Cost Daily Cialis Propecia Calorias Cialis Online Buy Buy Generic Cialis Online Canada Acheter Propecia Order Viagra Cialis Et Ordonnance Viagra Pillola Blu Cytotec Comprar Viagra Generico Online Italia Propecia Testicular Atrophy Oral Jelly Kamagra Viagra Effets Secondaires Cialis Amoxicillin Effect On Kidneys Kamagra Pills Cialis Apotheke Online Canada Prescriptions No Cialis Viagra Generic Progesterone Discount Direct Free Doctor Consultation Stirling Generic Viagra Accepts Echeck Cialis Online No Propecia Effects On Women Become Pregnant Prezzo Levitra 5 Mg Generic For Propecia Cialis In Tschechien Baclofen Achat En Canada Cheap Viagra 50mg Levitra Best Prices Order Viagra Overnight Cialis Online Usa First Medicine Online Pharamacy Store

Напиши коментар