Появи се поредна интересна СНИМКА на президента Радев

След като преди време президентът Румен Радев предизвика истински фурор с босоногата си снимка, то сега се появи пореден интересен фотос на главнокомандващия. Излиза, че любителските снимки на обитателя на "Дондуков" 2 са доста. Припомняме, че Радев бе изловен заедно с жена си Десислава Радева да пазаруват в квартален столичен магазин съвсем сами.

Сега президентът отново е уловен от любители. При това на доста интересно място. В ресторант.

"Тази вечер е Президентска ! Това е моят Президент. Дойде в ресторанта, в който съм и аз тази вечер, без шум и помпозност. Изненада всички със скромност и достойно поведение. Здрависа се с нас и седна на близка маса между хората. Сред народа....Такива трябва да са нашите политици!", това написа мъж на име Цветан Атанасов в личния си профил във Фесйбук.

От статуса му не става ясно в кой ресторант се е състояла интересната среща, но май-вероятното му местоположение е Варна.

Цветан Атанасов е на 47 години, от Варна, завършил е спортно училище. Колекционер е на стари автомобили, а впоследствие става собственик на първия ретро музей в морската столица.