Потресаващ разказ на българка, платила за уикенд в 5-звезден хотел в Слънчев бряг (снимки)

Потресаващ разказ, придружен с куп снимки, е изпратила до рубриката „Моята новина” на Нова телевизия българка, решила да прекара един уикенд със съпруга и дъщеря си в Слънчев бряг. След като видяла в какво е настанена и опитала храната, жената бързо напуснала хотела, без обаче да получи връщане на част от платените пари.

Ето и нейния поучителен разказ за все още срещащите се тук-там наивници, които си дават парите за уж „5 звездни” услуги:

Здравейте, казвам се Йорданка Ангелова! Нека всички видят какво означава 5 звезди в България. Това е хотел в Слънчев бряг. Заплатихме си три нощувки на база ол инклузив, цена на ден - 266 лв на човек. 

Бяхме трима - аз, съпругът ми и дъщеря ни, която е на 11 месеца. Условията не отговарят и на 2 звезди за хотел. Храната беше отврат, даже получих стомашно разстройство, вида на храната беше като за сготвени остатъци от каквото са намерили евтино по магазините. Басейнът - гнусен. 

Стаята, в която бяхме настанени беше на етаж 1. Настаниха ни в 14,00 часа на 14.08.2015 г., в неизчистена, с чаршафите от предишните посетители, кошове пълни с боклук, в стаята за спане. В банята намерихме боксерките на някой турист, заедно с използваната от него кърпа. 

Вана, пълна с пясък, мизерна и гнусна. Тоалетната и мивката в ужасно състояние. Под матрака имаше петна от повръщано или фекалии. Оплакахме се веднага на рецепция и след 5 минути ни беше изпратена "камериерка", която ще видите в снимките. 

Без облекло, без бадж, от ромски произход, има я на една от снимките с розова блуза е. Която нито се представи каква е, нахлу в стаята и донесе бельото за легло на рамото си. Tелевизията, която предлагаха беше на снежинки, все едно съм сложила стайна антена от 90-те години, Wi-fi имаше само около рецепцията, барчето в стаята беше - празен хладилник, кърпи целите в петна от кръв и какво ли не...

Цяла нощ прекарахме на балкона с детето ни, защото управителя на хотела го нямаше, за да разговаряме с него. Не посмях да легна на тази мизерия, най-малко детето си да сложа да спи там. На сутринта разговаряхме със заместник-управителя, който беше наистина любезен, написа протокол за оплакванията ни и след разговор с шефа си, ни беше отказано възстановяване на поне една такса нощувка, която няма да ползваме.