Митьо Очите е неузнаваем - върна си формата и бръмчи из Слънчака с мощно Дукати за 50 бона (СНИМКИ)

Малко повече от година беше необходима на несебърския ъндърграунд бос Димитър Желязков, за да се възстанови след тежките травми от стрелбата във 4you. За ужас на враговете си Митьо Очите вече е възвърнал мускулната си маса, след като се беше стопил заради канонадата от куршуми, изстреляна срещу него от хората на Божидар Кузманов-Кравата, предава Флагман. 

На актуални снимки на боса се виждат големите му бицепси и нищо не напомня за нараняванията, които едва не отнеха живота му. 

Митьо показва супер форма само година, след като оцеля по чудо

От няколко дни босът има нова играчка. Митьо е забелязан да фучи из улиците на Несебър и Слънчев бряг със супер мощно „Дукати“. Според наши източници Желязков е броил над 50 бона за супер мощната пистарка.

Той решил да си направи подарък след разнобоя в групата на врага му Божо Кравата, който се изпокара за пари с дясната си ръка Иван Терзийски. Тогава Божо отлъчил кума си и го пратил да работи при Очите в "Аркус". 

Митьо решил, че подобна добра новина трябва да се отпразнува подобаващо и се поглезил с пистовия мотор. Мощното возило бързо станало любимо на боса. Той го редувал заедно със супер луксозния си „Мерцедес“, регистриран с числото на Дявола.