Лъсна истината за „Да, България“! Вижте кой стои зад проекта

Оказа се, че уж спонтанното учредяване на новата партия на бившия правосъден министър Христо Иванов е далеч от спонтанността и зад проекта стои не кой да е, изключително спорната фигура на Делян Пеевски.

За това свидетелстват учредителите от вестник "Монитор", който е собственост на депутата от ДПС, съобщава bnews.bg

Организацията беше като на конгрес на стара партия, щедро финансиран, с огромни полиекрани и подготовка, която изисква сериозни вложения.

Количеството квестори, които помагат при преброяването, сценарият, който явно е изпипан до дупка от професионални организатори на подобни събития, номенклатурния речник на документите - всичко това говори на за спонтанност и идеалистично мислене, а за професионално влизане директно в стандарта на политическия елит, срещу когото уж ще се борят.

Учредяването на новата партия получи толкова широко медийно отразяване, на каквото може да се радва само партия на статуквото. Обикновено мълчаливите за важни събития медии напоително отразиха учредяването на новата структура, която уж се обяви срещу същите тези медии, обвинявайки ги в слугинаж.

Коментари

2 Коментари

  1. Avatar
    M. 2017-01-08 22:58:17

    А някой изобщо замисли ли се дали статията е достоверна или вярвате на всичко, което ви кажат ? Защо ли питам.. Овчето поведение е характерно за българския народ.

  2. Avatar
    Иван 2017-01-08 07:18:04

    Стига с тези партийки,че ни писна,българите намаляват ,някои се занимават с партии ,срамота.Този гледа ли се в огледалото,той ни плаши ...............

Напиши коментар