И помен няма от сексапила на Джоли! Актрисата заприлича на раздърпана лелка след развода (СНИМКИ)

Анджелина Джоли заряза бляскавия имидж след развода с Брад и вече се облича, както й харесва. Тоест, раздърпана и небрежна. Преди дни папараци спипаха звездата на пазар, а визията й бе меко казано небрежна. С пуловер, пола и сандали на платформи, актрисата не приличаше на себе си.

42-годишната Анджелина бе излязла на разходка с 8-годишния си син Нокс. И по нищо не изглеждаше, че е смутена от факта, че е в подобен вид.

Звездата се усмихваше на детето си и след кратка обиколка на магазините, двамата побързаха да се отдалечат от градската шумотевица. Вместо това предпочетоха да се приберат у дома, в новото си имение в Лос Анджелис.

Ден по-късно Анджи отново бе засечена на пазар, но този път с дъщеря си Вивиан. Актрисата носеше черна рокля тип туника, която я покриваше почти от глава до пети. Звездата този път не се наслаждаваше толкова на пазаруването, колкото бързаше да си тръгне. И двете с дъщеря й по най-бързия начин се оттеглиха с колата си, далеч от папарашките фотоапарати.

Засега Анджелина не е коментирала промените в живота на другата си дъщеря — Шайло. Момиченцето иска да бъде мъж и вече дори взима лекарства за смяна на пола. Според слуховете, родителите й са я подкрепили в решението й да се промени. Но подробности около трансформацията и процедурите няма, тъй като семейството ги пази в пълна тайна.

Иначе Анджелина не крие, че разводът й се отразява доста добре. Макар да се облича като лелка, актрисата е по-усмихната, по-спокойна и определено е наддала на килограми. Самата тя признава, че най-накрая е открила себе си след развода.