Истерия: Колони от коли се заредиха пред новите бензиностанции на Марешки в Айтос (снимка)

Нетърпеливи шофьори се наредиха още от ранни зори пред новите бензиностанции на Веселин Марешки в Айтос. Въпреки че обектите отварят в 10 часа, там вече има колони от автомобили, които чакат от часове, за да заредят от евтините горива, пише "Флагман“. 

„Първите щастливи айтозлии от истинските цени на горивата. Ние не даваме празни обещания, а показваме с дела как хората могат да живеят по-добре”, обяви бизнесменът в социалната мрежа.

Новината бързо предизвика истерия и сред бургазлии, които с нетърпение очакват откриването на обекти с марка VM Petroleum. „Сега и от Бургас ще ходят да пълнят туби и резервоари в Айтос”, коментират нетърпеливи шофьори. Бензинът в новите бензиностанции ще се продава на цена 1.64 за л., а дизелът – 1.48 лв. Газта е 0.69 ст.

Все още не е ясно кога веригата ще стъпи и в Бургас. Първоначално се появиха твърдения, че Марешки ще закупи обект на бул."Струга", но впоследствие тази новина бе опровергана. По-късно стана ясно, че бизнесменът има интерес и към обект в ж.к."Меден рудник", както и такъв в Индустриалната зона на Бургас. Не е изключено двете бензиностанции да заработят по едно и също време.