Ето го изверга, заклал красивата Милена в пловдивско село (СНИМКИ)

Прокуратурата привлече като обвиняем приятелят на красивата Милена, която  бе открита вчера мъртва близо до дома си в пловдивското село Куртово Конаре.

Илиян Рангелов е привлечен към наказателна отговорност за това, че на 28 декември умишлено е убил 26-годината Милена Д. В качеството си на обвиняем той е признал за извършеното.

В рамките на разследването са били извършени 2 претърсвания и изземвания и 4 огледа на местопрестъплението, като са били намерени и иззети множество веществени доказателства и биологични следи. Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа.

Илиян е следил и дебнел любимата си, проверявал е телефона й, тормозил я е психически и се е отнасял със страшна ярост дори към най-обикновени неща, които е свързвал с болезнената си ревност.

Патологията му стигнала до там, че вдигал всекидневни скандали на Милена затова, че някой я е погледнал, че колега й се е обадил или че някои познат мъж й се е усмихнал.

Илиян е бил с изключително големи комплекси. Красивата му годеница е привличала погледа на хората в село Куртово Конаре, но категорично момичето не се е поддавало на ухажори, на предложения и на нищо, което може да бъде свързано с изневяра.

Има вероятност днес прокуратурата да поиска постоянното задържане на заподозрения.

Източник: Блиц