ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я терористката, окървавила Анкара!

Турските медии публикуваха снимка на терористката, взела участие в кървавия атентат, отнел живота на 37 невинни хора, предаде агенция БЛИЦ. Младата жена е Сехер Демир - студентка в университета в Балъкесир. Заедно с четирима състуденти по-рано тя се е занимавала с пропагандиране на забранената в Турция Кюрдска работническа партия (ПКК). Била е също нещатен сътрудник на опозиционния вестник «Джумхуриет».

Припомняме, че при взрива в Анкара на 13 март загинаха 37 души, а още 125 бяха ранени. Кола, натъпкана с експлозиви, се взриви до автобусна спирка. Терористите-смъртници са били двама - мъж и жена. Бащата на Сехер Демир твърди, че отдавна не се е виждал с дъщеря си. Според него те са спрели да подържат контакт още през 2013 година. По думите на мъжа, цитиран от сайта "Карар", тя е единствената от децата му, която е заминала да учи в университет. 

Днес от бащата е взета ДНК, за да може да бъде потвърдено предположението, че Сехер Демир е терористката, взривила се на автобусната спирка в Анкара. 

Коментари

1 Коментари

  1. Avatar
    до Пламен 2016-03-17 14:05:13

    сравнението ти с Бенковски е неуместно,той не е взривявал и убивал невинни хора.\r\nГоспожицата вместо да взривява цивилни да беше взривила Ердоган или някои висши политици\r\nда избиваш невинни е нелепо за каквато и да е кауза.

Напиши коментар