Дисни избра Крисия за хитовата си продукция “Замръзналото кралство”

"Замръзналото кралство" се завръща у нас под съпровод на симфоничен оркестър и любими гласове. С това идва времето за неочаквания подарък към всички фенове – Специалното участие на Крисия в шоуто на 21 декември в зала 1 на НДК.


Крисия ще бъде гост-артист в прожекцията на приказната анимация с музика на живо по покана на Disney Concerts.

„Традиция във всяка държава е за финал на прожекцията да каним популярен изпълнител, който да изпее „Let It Go” в оригинал, заедно със симфоничния оркестър. Този момент е изключително специален и винаги много емоционален. За шоуто в България се спряхме на Крисия, защото освен гласовите ѝ качества, тя и визуално ни напомня на Елза“ – споделя Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts, предаде Вести.бг.

Талантливата певица е избрана за специален акцент в шоуто – финалът. Така, именно на Крисия ще се падне честта и нелеката задача да изпълни емблематичната песен “Let It Go”, която се превърна в платинен хит и спечели "Оскар".

На сцената ще видим също така и артистите, стоящи зад обичаните гласове от оригиналния дублаж на филма на български език - Веси Бонева, озвучаваща принцеса Анна и Надежда Панайотова, вдъхнала глас на Елза. Заради изпълнението си на тази роля Надежда е отличена от "Дисни" със специална почетна грамота. Несъмнено приключенията на Анна и Елза нямаше да са толкова вълнуващи без професионалното и умело озвучаване, както и без компанията на верните им спътници Ханс и Олаф. Именно затова в шоуто ще се включи и Владимир Михайлов (Ханс), който се е снимал в над 20 чуждестранни филмови продукции, както и Теодор Койчинов, известен на публиката от радио ефира и музикалните си изяви и вдъхнал живот на най-забавния персонаж в анимацията – Олаф.

Източник: Вести.бг

Коментари

Напиши коментар