В България е погребана най-голямата тайна на Русия! Кои всъщност са мистериозните Нора и Жорж от село Гъбарево

Принцеса Анастасия - повечето българи свързват това име с хитовия американски филм, който разказва приказната легенда, според която Анастасия - най-малката дъщеря на Николай II (последния монарх на Руската империя), е оцеляла след разстрела на нейното семейство и свита.

Според мнозина тайната се прикрива от руските власти с цел да се прекратят веднъж завинаги претенциите към съкровищата на Романови, съхранявани в европейски банки, над които Русия ще има права след изтичане над давностния срок.

Мистерията, свързана със съдбата на две от децата на руското царско семейство Романови, които избягват разстрела на неговите членове в Екатеринбург на 18 юли 1918 г., започва да се разлиства страница след страница през 1991 г. Тогава са извадени скелетите от Ганина яма на двайсетина километра от Екатеринбург и започва тяхното идентифициране. По данни тогава на френското списание „Експрес“ чрез сравнителни генетични изследвания са разпознати останките на царя, царицата и на три от дъщерите им.

Не са намерени скелетите на две от царските деца – Алексей и Анастасия. Анастасия е родена през 1901 г., а Алексей – през 1904 г.

След дълго премълчавана догадка в българското село Габарево, Казанлъшко, след това известие пръв д-р Димитър Няголов изказа предположението, че две от децата на последната руска царска фамилия Романови е възможно да са завършили живота си в Габарево.

Знае се, че през 1922 г. в селото пристигат, предполага се от Турция, трима белогвардейци с войнишки шинели. Това са д-р Пьотр Александрович Алексеев, роден през 1884 г., който е назначен за участъков лекар в Габарево, млада жена на име Елеонора Албертова Крюгер, 24-годишна, от Петербург (била облечена също във войнишки шинел), и един войник – Митрофан. След две години при тях идва и Георгий (Жорж) Павлович Жудин. Въпреки строго пазената тайна, габаревци постепенно стигат до извода, че г-жа Нора, както са я наричали хората от селото, е дъщеря на руския цар Николай II, а момчето, което живее при тях, е негов син.

Ето какво пише Донка Йотова nbp.bg:

Разказаното от д-р Димитър Няголов в казанлъшкия вестник „Седмични вести“ бе тиражирано и в централния печат. Вестник „Дума“ преразказва накратко версията на д-р Няголов. Много скоро след това в редакцията се получава писмо от Петър Христов Петров от Каварна, което бе публикувано във в. „Днес“, издаван в Стара Загора. В това писмо авторът разказва интересна история, която му е била доверена през 1953 г. Тогава 16-годишен ученик в гимназията в Каварна, той лежи в хирургическото отделение на Районната болница в Балчик. В болничната стая имало един възрастен болен, руски белогвардеец. Една вечер той извикал момчето при себе си и му доверява една история, като го предупреждава да не я споделя с никого, докато порасне. Името му било Пьотр Замяткин (по-късно споменаван като Замятин). Служил някога като кавалерийски подпоручик в ескадрона за охрана на руското царско семейство.

Левент бил и бил забелязан от началниците си. Като се издигнал, прибрал и по-малката си сестра в двореца за прислужничка, защото родителите им били убити.

През 1917 г. бил извикан при царя и след дълъг разговор бил натоварен с най-секретната мисия – да изведе две от царските деца и да се укрият в родния му уезд, близо до Одеса. Заклел се на царя, на духовното лице, което присъствало, и на военния министър, че по-скоро ще умре, отколкото да не изпълни мисията . По-късно – това е времето на принудителното пребиваване на царското семейство в Тоболск, след ареста в Царско село от 22 март 1917 г.

В Тоболск свитата и прислугата, които пристигат със семейството, са повече от четиридесет души.

В началото няма засилена караулна служба и със съдействието на Е. С. Кобилински, началник на отряда с особено назначение, можело да опитат да изведат семейството не само през нощта, но и през деня. Друг, който може да помогне две от децата да бъдат отведени от Тоболск, дори само да си затвори очите, е самият комисар по охраната на бившия цар и неговото семейство Василий Панкратов. В своята книга „С царя в Тоболск“ той разказва за една всенощната служба в губернаторския дом, където пребивава царското семейство.

Залата била подготвена за богослужението лично от царицата Панкратов споделя, че за първи път присъства на такава всенощна служба, в която участвали свитата и прислугата. В 8 часа вечерта пристигнали свещеникът от Благовещенската църква в Тоболск и четири монахини от близкия Ивановски манастир.

И друг път монахини са влизали в тоболския дом на царското семейство, донасяйки разни провизии на арестуваните. Царските деца, преболедували още в Царско село морбили, са остригани от царския лекар д-р Боткин до кожа. Панкратов отбелязва в книгата си, че местните хора били поразени, че княгините са подстригани като момчета. Има снимки, на които остриганите момичета са без шапки и са неразличими. Ако двойниците пристигнат, облечени като монахини, защо на връщане да не бъдат заменени с трима души от обитателите на губернаторския дом – двете деца и придружител?

Едуард Радзински се натъква на интересен случай, подготвяйки за печат своята книга „Последният цар“. Писателят получава много писма от читатели. Едно от тях е от племенницата на Елизавета Ексберг, камериерката на царското семейство.

Получила помощничка, също камериерка, на име Анна Стефанова Демидова.

Тя се сближила с Елизавета и нейното семейство и както пише в писмото си тази жена, Анна Демидова станала годеница на баща й. Описва я по снимките със среден ръст, пълна, с простовато кръгло лице, с прибрани около слепоочията коси и накит на темето… След време тя установява, че снимките с Демидова ги няма вече в албума на лелите й или са заличени. Случва се така, че по-късно тази жена среща в предприятието, където работи, техник, който приличал много на Анна Демидова. Оказва се, че Анна е по-голямата сестра на баща му. Пиела, пушела и не излизала от вкъщи, бягала от племенника си, нощем бълнувала, викала. Тя помолила Демидов да напише за леля си, а той:

„Ще ме окачиш на бесилото“

Но разстреляната под името Демидова по всички описания била висока…

Мит или загадка? – пита авторът Едуард Радзински. Откъдето и да извеждат преоблечените деца – Алексей и Анастасия, накъдето и да ги водят, задължително е бил предвиден и човек от най-близкото обкръжение. И ако бягството е станало в Тоболск, това означава – от кръга на прислугата. Изборът явно е паднал върху Анна Демидова, която тръгва заедно с децата. Твърде вероятно е тя да ги е съпровождала в дългия път до Одеса след което да се е върнала в Санкт Петербург при близките си и да не излиза от дома си двайсет години.

Кое всъщност кара Анна Демидова да се крие цял живот, без да излиза никъде, доведена до психически срив? Отговор на този въпрос ни дава моментът, когато двете царски деца, заедно с придружаващия ги екип, се качват на един от последните кораби, които отплават от Одеското пристанище. На юношата от Каварна Замятин казва, че когато параходът потеглял, на пристанището дошла кавалерия и стреляли по пътниците.

Куршум уцелва плешката на кучето, което княгинята държала в ръцете си, а нея ранява. Нора носи белег на бузата от куршум, с който е трябвало да бъде пронизана в гърдите. Това е била задачата на пристигналата кавалерия на Одеското пристанище.

Откъде стрелците имат информация, че царските деца са на парахода? Откъде знаят как да разпознаят в множеството на палубата княгинята. Отговорът е ясен: естествено от най-близкия човек до децата – Анна Демидова. Тя изведнъж изчезва от групата и не се появява.

Вероятно е извоювала свободата си с доносничество. За това къде се намират царските деца. Годината е 1920. Останалата част от царското семейство вече го няма. Остава белегът на бузата на княгинята – „вдлъбнато, сбръчкано“, според габаревци…

Известно е, че царевичът Алексей носи по наследство от прабаба си, английската кралица Виктория, опасната болест хемофилия. Тя се предава от майките само на мъжете от рода, при нея кръвта не може да се съсирва. Неслучайно по-късно габаревци казват за Жорж, че е слабичък младеж, „жълт като стъкло“.

Когато Алексей навършва пет години, двама матроси трябвало да охраняват детето денем и нощем и когато болестта се обостряла, са го носили на ръце. Това продължава до десетата година на момчето и е запечатано на много фотографии. Палачите казват, че когато са подкарали за екзекуцията царя, семейството му и прислугата, Николай II е носел на ръце малко момченце. На снимките 14-годишният Алексей съвсем не изглежда като малко дете.

Сравнявайки снимка на Жорж с тази на Алексей всеки път се уверяваме, че става въпрос за едно и също лице в различни възрасти. Приликата е очевидна. Вдясно, под долната устна, на снимката на Жорж и тази на Алексей ясно се виждат подкожни бучици на едно и също място. Това са характерни образувания при хемофилите. За известния антрополог проф. Йордан Йорданов решаващо в сравнението между снимки на Алексей и на Жорж е формата на ушите, която е една и съща, което означава, че на снимките е един и същ индивид.

След раняването на княгинята на кораба Замятин разказва, че са помолили капитана да спре на първото турско пристанище – Текирдаг. Всъщност корабът е бил с курс към Египет. Те остават тук известно време, като хората от групата, която ги охранява, работят в болницата.

Една друга история обяснява защо те, след като се стабилизира състоянието на Анастасия, са тръгнали за Сърбия. Още на кораба сестрата на Замятин, която пътува с тях, се запознава с някакъв сърбин, който слиза с тях на Текирдаг. Негов познат аптекар му помага да замине със сестрата на Замятин в Белград.

По-късно, под страх от смъртно наказание, аптекарят признава пред Замятин, че сестра му и сърбинът са живи и здрави и живеят в Белград, а на главната улица имат кафене „Замятин“.

По това време командването на белогвардейската армия се намира в Белград и групата тръгва натам. Облечени са във войнишки шинели, плитката на княгинята е отрязана. Но не успяват, тъй като била в ход забраната да се минава през сръбско-българската граница. Били са принудени да се върнат назад в София. Причината е и лошото здравословно състояние на Алексей. Той е в болницата, а по това време Замятин се върти в двора. Там завързва разговор с човек, болен от опасната болест синя пъпка

Замятин му казал как най-бързо може да оздравее. Познанията имал като санитар в пристанищната болница в Текирдаг. Другият бил богат човек от Казанлък. След няколко дни този човек го намира в двора на болницата и им помага да се устроят в Казанлък. По ред причини те са пребивавали и на други места в този район, но се установяват до края на дните си в с. Габарево, близо до Павел баня.

За г-жа Нора, както я наричат габаревци, може да се напише отделна книга – за нейния фиктивен брак с д-р Пьотр Алексиев, за нейните габаревски ученици, които обсаждат дома й, търсейки помощ по един или друг предмет. Отплащат й се с продукти, които носят от вкъщи. Или по-скоро търсейки контакт с тази необикновена жена, която остава трайни следи в тях.

В Казанлъшката гимназия габаревските ученици са били най-добре подготвени не само по математика и френски, но и по български език. Г-жа Нора е всестранно развита личност – великолепно свири на пиано, рисува, помага на самодейците в читалището за декорите, костюмите, театралните постановки. Възрастни габаревци доскоро можеха да ви изпеят песните от детската оперетка „Балът на цветята“ – постановка на „графинята“, както я наричат в Габарево. Тя обучава габаревки в изработването на бяла бродерия, а това е любимо занимание на императрица Александра.

Жорж-Алексей умира през декември 1930 г. на 26 години. Пътят от Тоболск до Габарево свършва с живота на неговите странници. За да бъде жив споменът, и като знак на преклонение пред тези невероятни хора, габаревци пренесоха една морена в центъра на селото и там на метални таблички сложиха ликовете на Елеонора Албертова Крюгер и д-р Пьотр Алексиев.

НБП, Донка ЙОТОВА

Не забравят трагедията от 16 юли 1918 година

На 3 юли старозагорската публика се срещна с изкуството на артистите Елена Маленких и Иля Баланчук. В НЧ „Св. Климент Охридски 1858“ те изнесоха концерт от популярни руски песни от войната, цигански романси, песни от филми, естрадата и пр. Заедно с тях в част от концерта участва и десетокласникът от НУМСИ „Хр. Морфова“ Антонио Дачевски.

В разговор с Елена и Иля се оказа, че са от Екатеринбург. И тъй като наближаваше 16 юли с нощта, в която са застреляни в приземния етаж на Ипатиевия дом в Екатеринбург част от царското семейство, хора от прислугата и свитата на Романови, помолихме Елена да ни разкаже как отбелязват там този ден.

По времето на Елцин и по негова заповед Ипатиевият дом е разрушен. С усилията на гражданството в Екатеринбург днес на това място е построен Храмът върху кръвта. Всеки път артисти пресъздават кървавия акт на убийството на царското семейство. Оказа се, че нашата гостенка участва във възстановката в ролята на една от сестрите – Татяна.

След като се върна в Екатеринбург, Елена веднага ни изпрати снимки на паметните места, свързани с този варварски акт, снимки на участниците във възстановката на убийството, на скулптурната група на царските деца, както и материали, свързани със строителството на Храма върху кръвта и храмовия комплекс до Ганина яма, мястото, където са били зарити костните останки. Заедно с това – и снимки на човешкия поток, който всяка година тръгва в поход и изминава онези 21 км от Храма върху кръвта до Ганина яма.

Началото на Царските дни в Екатеринбург по повод годишнината от разстрела на руското царско семейство в нощта на 16 срещу 17 юли 1918 г. е поставено на 16 юли 1989 г. Тогава на празното място на съборения вече Ипатиев дом, където е извършена екзекуцията, се събират хора, за да почетат паметта на Светото царско семейство. Оттогава досега на тази дата пристигат поклонници от всички краища на света.

В края на богослужението от Храма върху кръвта, построен на мястото на Ипатиевия дом, започва Кръстният поход. Преодолявайки 21-километровия път, поклонниците идват на мястото, където са унищожени останките от царското семейство и неговите верни слуги в манастира при Ганина яма, посветен на тяхната мъченическа смърт.

През август 1990 г. на това място бил поставен дървен кръст. Около него започнали да се събират за молитва вярващи. Кръстът става и място на поклонение на младоженци. Имало и недоброжелатели, които режели, чупели и осквернявали кръста. На 4 октомври 1990 г. дървеният кръст заменили с метален. През февруари 1998 г. неизвестни лица се опитали да го взривят, но металът устоял.

През 1994 г. започва строителството на временен дървен Храм върху кръвта. Но строителството било замразено в течение на две години. Храмът стоял без покрив, подложен на всички ветрове. Но в него редовно са извършвани Божествени литургии.

През август 2000 г. членовете на царското семейство са прославени в образа на светци. На 16 юли 2003 г. е осветен Храм-паметникът върху кръвта в името на вси светии.

Днес участниците в кръстните походи по Царския път са много. Те с молитва извървяват този път, по който през 1918 г. са пренесли телата на царското семейство и убитите заедно с тях слуги. Потоците от хора са огромни, през 2012 г. участниците са над 50 000 души. На Ганина яма с попечителството на писателя В. О. Солоухин е издигнат поклоннически кръст. Манастирският комплекс на това място има седем храма, колкото са светите царски мъченици.


Елеонора Крюгер от Габарево или принцеса Анастасия от Екатеринбург?

Автор Венета Николова, pateshestvia.net

През 2007г. властите в Русия официално опвестиха, че са открили липсващите тленни останки на двамата най-млади престонаследници Романови. Следователят от Казанлък Благой Емануилов, издал две книги за Елеонора Крюгер, обаче е категоричен, че става дума за манипулация. Така мислят и габаревци. А и не само те.

Според мнозина тайната се прикрива от руските власти с цел да се прекратят веднъж завинаги претенциите към съкровищата на Романови, съхранявани  в европейски банки. С изтичането на банковия срок за давност те ще станат собственост на руската държава. И въобще … кой им вярва на руските власти ?

Леля ми Кръстина е на 94 години  и  е сред малкото живи хора, познавали  загадъчната г-жа Нора, установила се в  село Габарево през 20-те години.  От  леля Тинче за пръв път научих за появилата се от нищото екцентрична чуждоземна аристократка, преобразила живота в подбалканското селце. Оше докато била жива хората шушукали че е царска особа. Години след смъртта й около магнетичната й личност продължават да се носят легенди.  Коя е Елеонора Крюгер?

Едва ли някога ще разберем истината, но нищо не ни пречи да пофантазираме… В далечната 1918 г. канонада от изстрели в околностиите на гр. Екатеринбург поставя край на живота на последния руски цар Николай II и на неговото семейство. Експертизата на изровените след десетилетия кости обаче установява, че липсват останките на една от дъщерите му и на престонаследника принц Алексей. По какъв начин са избегнали  злокобната си участ и къде са прекарали последните си дни остава една от загадките на 20 – ти век. Българският следовател Благой Емануилов твърди, че отговорът се крие в село Габарево. Според него в началото на 20-те години изгубеното сред полите на Стара планина селище е приютило оцелелите от кървавия разстрел царски деца. До този извод следователят стига след дългогодишни проучвания на  поредица от улики, факти и  свидетелства на очевидци.

През годините десетки мними Анастасии и Алексеевци по света безуспешно са се опитвали да се представят като преки наследници на Николай ІІ–ри.

Докато фалшификаторите шумно са оповестявали “знатния” си произход, двама души, чиито личности удивително съвпадат с тези на царските деца, тихо и спокойно са дочакали края на дните си в разположеното недалеч от гр. Казанлък селце.  Старите хора от Габарево още си спомнят за загадъчните руснаци, които се установяват там около 1922-23 г. По това време,  незнайно откъде, пристига млада жена с аристократична осанка, представяща се като графиня Елеонора Албертова Крюгер, наричана от всички Нора. Тя заживява заедно с появилия се месец преди това руски лекар, за когото впоследствие се омъжва. Бракът им обаче е фиктивен, а взаимоотношенията им са като между господарка и слуга – твърдят техните съвременници.

Близо година по-късно в дома им се настанява висок, болнав младеж, вписан в общината като Георги Жудин, известен повече като Жорж.

Покрай тях в Габарево се установяват и други руснаци. Общото между всички е, че никога не споменават за миналото си, за своя произход или защо са тук. Жорж не общува с никого, движи се сампо улиците, облечен в  прилепнала плътно до тялото военна куртка. Умира през 1930 година. Хората говорят, че Нора и Жорж са брат и сестра и са от царско коляно. Младата жена има изискани маниери, владее няколко езика, свири на пиано, бродира бяла и цветна руска бродерия. Чете много и пуши непрекъснато. Употребява опиум. На границата между шията и дясната буза има белег от огнестрелна рана. Ранявана е и в гърдите.

 Умира  на 20.7.1954 г. на 55 години, отнасяйки своята тайна със себе си. Погребана е в старите селски гробища от лявата страна на Жорж. “Много от данните, които са известни за живота на Анастасия, съвпадат с живота на Нора в Габарево” –  казва следователят Благой Емануилов и добавя:

“Към края на живота си тя самата споменава, че била къпана в златно корито, ресана и обличана от слуги. Говори за собствена царска стая и за рисунки, които е рисувала в нея. Има и други улики. В началото на 50-те години, в българския черноморски град Балчик, руснак белогвардеец, описващ подробно живота на разстреляното царско семейство, говори за Нора и Жорж от Габарево. Пред свидетели той  разкрива, че Николай II лично му е възложил да изведе двете деца Анастасия и Алексей от  двореца и да ги скрие в провинцията. След много премеждия те се качват на кораб в град Одеса, където във всеобщата суматоха Анастасия е ранена с огнестрелно оръжие от червената кавалерия. Слизат на турското пристанище Тегердаг. Белогвардеецът твърди, че по-късно съдбата отвежда царските деца в едно село край гр. Казанлък.  В края на 50-те години друг руснак, установил се в гр. Чирпан, говори пред свидетели, че в Габарево ще дойдат хора от Русия, за да се поклонят на важни за страната им гробове. Руснакът обаче умира скоропостижно, без да ги назове. Сравнявайки снимката на 17-годишната  Анастасия Романова с тази на 35–годишната Елеонора Крюгер от Габарево, специалистите установяват съществени прилики. Има съвпадение и в рожденните им години.  Съвременниците на Жорж пък твърдят, че бил болен от туберкулоза. Описват го като висок, слаб и жълт като стъкло. По същия начин руските автори описват и принц Алексей, който боледувал от хемофилия. Според лекарите обаче признаците на двете болести съвпадат ”- разказва Емануилов.

“Нора ни преподаваше уроци по френски, английски, латински, рисуваше декорите на театралните ни постановки, беше гримьорка, включително и суфльорка, въпреки че куршумът бе засегнал гласните й струни и имаше приглушен, гъгнив глас.” –  спомня  си Кръстина Чомакова от Габарево. Според нея с появата си младата  аристократка изцяло преобразила живота на изгубеното сред дебрите на Балканите селце.Всички шушукали, че е руска принцеса.

“В далечната 1930г., когато още не  знаехме какво е балет,  по нейна идея представихме балетен спектакъл в селското училище – разказва Кръстина. – За целта Нора уши  от разтегателна хартия фантастични разноцветни костюми. Успехът беше огромен! На другата година представихме оперетата “Балът на цветята”. Напролет в кръчмарския салон на селото тя организираше тържество, което прерастваше в голям дворцов бал, с много изработени от нея костюми на ескимоси, африканци и всякакви странни неща, за които не бяхме и чували.”

През 1995 г. костите на Нора и Жорж са изровени от старото селско гробище в присъствието на съдебен лекар и антрополог. В гроба на Жорж е намерена  ладанка  –иконка на Христос, с която се погребвали  само представители на най-висшите слоеве на руската аристокрация. Специалистите обаче смятат, че единствено ДНК-експертизата на костите може да даде окончателен отговор дали двете най-малки деца на Николай II наистина са завършили живота си тук, в с. Габарево, отстоящо на  хиляди километри от Екатеринбург.Експертизата обаче е изключително скъпа и до момента, по ред знайни и незнайни причини, никой не се наема да я финансира.

Пътешествия без край . Венета Николова 

Cледователят Благой Емануилов: Последният император на Русия е погребан в Розовата долина

- Какво ви дава право да твърдите, че престолонаследникът Алексей всъщност е последният руски император, г-н Емануилов? - Общоприето е, че последният руски цар е Николай Втори. От юридическа гледна точка обаче не е така. През 1721 г. цар Петър Първи Велики издава указ, с който обявява Русия за империя, а себе си за първи император всерусийски. Това, което нас ни интересува, е алинеята от указа, че императорът сам избира своя наследник! Той, разбира се, трябва да е член на императорската фамилия. Първа прилага този указ Екатерина I. Тя завещава престола на своя внук Петър. След нейната смърт той става император Петър Втори. Втори път указът е приложен от Елизабета Петровна. Тя определя за свой заместник на престола племенника си, сина на сестра си Ана - Петър. Той е император Петър Трети. Александър Първи е третият руски император, който ползва указа на Петър Велики. Още приживе той определил за свой заместник по-малкия си брат Николай, който става император Николай I. И последният, който прилага разпоредбите на въпросния указ, е император Николай Втори. На 2 март 1917 г. в 15 ч в щаба на командващия Северния фронт генерал Рузски в град Псков Николай Втори заявява: “Реших да се откажа от престола в полза на своя син Алексей.” И подписва указ със следния текст: “Отказвам се от престола в полза на сина си.” Вярно е, че късно вечерта на 2 март в Псков стават някои събития. Николай II прави нов отказ в полза на брат си Михаил. Но това не е последно. На 3 март 1917 г. към 20 ч Николай Втори пристига в Главната квартира на Генералния щаб на руската армия в град Могильов. Там той предава на началника на Генералния щаб ген. Алексеев телеграма и го моли да я предаде в Петроград. Текстът на телеграмата е: “Отказвам се от престола в полза на своя син Алексей.” Генерал Алексеев обаче не изпратил телеграмата. Когато в края на май напуснал Генералния щаб, той я предал на генерал Антон Деникин. Той от своя страна я съхранил в секретния пакет на Генералния щаб. Така става ясно, че последната воля на Николай Втори е, че той се отказва от престола в полза на сина си Алексей. И от този момент нататък върховната власт в Русия е вече в ръцете на Алексей Романов.

Нов свидетел разбулва Габаревската мистерия: Елеонора Крюгер наистина е княгиня Анастасия! Като cекретар на Ловчанска митрополия, многократно съм ходил до село Габарево, Казанлъшко, с Митрополит Григорий. Владиката е роден в Габарево и бяха приятели с габаревския свещеник отец Христо Няголов. Княгиня Анастасия се е познавала много добре и с двамата духовници. Анастасия е била вярваща и редовно се е изповядвала пред отец Христо, като подробно в една от изповедите е обяснила коя е. Дядо Григорий ме е водил на гроба на княгинята, за да отслужи кратка заупокойна молитва.

Владиката ми обясни, че погребаната е княгиня Анастасия, която била рядко ерудирана и високообразована."

Това изненадващо свидетелство е на Кирил Льосков, който понастоящем е новият мажоритарен собственик на ФК "Локомотив" (София). Бизнесменът направи този коментар, след като се запозна с историята на Елеонора Крюгер, Жорж Жудин и д-р Петър Алексиев, която бе публикувана миналата седмица във в-к "Старозагорски новини". Този нов момент превръща красивата и загадъчна хипотеза в достоверна фактология, която ще пренапише световната история. Бившият секретар на Ловчанската митрополия Кирил Льосков понастоящем е съсобственик на фирмата "ЛК Моторс" и притежава 78% от акциите на ФК "Локомотив" (София). Клубът нашумя с факта, че не получи лиценз за професионалния футбол и ще играе през новия сезон в Югозападната "В" група, където ще играе и ЦСКА. Източник: Petel.bg

Коментари

14 Коментари

 1. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-21 07:27:34

  Medicina Cialis Soft online pharmacy Kob Lasix

 2. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-20 08:09:43

  Radio Ad Viagra For Healthy Males buy cialis What Amoxicillin Works For

 3. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-18 00:01:36

  Prix Viagra 100mg Pharmacie France cheap cialis Viagra Generic Very Very Cheap

 4. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-17 01:31:33

  Cephalexin And Drug Interactions buy cialis Generic Fda Propecia Dosage

 5. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-15 07:52:02

  Genericos Propecia generic cialis Tumor Causing Propecia

 6. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-12 15:30:33

  Non Presciption Indocine buy viagra Kamagra Nimes 100mg

 7. Avatar
  DavBybeavy 2017-07-09 22:16:49

  Find Cheapeast Isotretinoin viagra prescription Cialis 10mg Forum

 8. Avatar
  Chasnine 2017-06-19 20:53:00

  Buying Doxycycline Buy Cialis Online Baclofene Pharmacodynamie Viagra Vendo Order Cialis Pills Cialis 20mg Achat France Viagra Seriose Anbieter cialis Cialis 10 Mg Compresse Comprare Cialis Svizzera Low Price Cialis Acheter Cialis Generique Europe Sun Exposure With Keflex Cheap Levitra Viagra E Mal Di Schiena Generic Bentyl Mastercard Cheapeast Overseas Wigan Buy Cheap Cialis Site Drug Interaction Dogs Cephalexin Buy Cialis Amazon 139 cheep levitra Taking Amoxicillin For Tooth Nerve Levitra Generika Kaufen Deutschland Cheap Cialis Online Ups Penus Erectile Store Viagra Vegetale Buy Online Cialis Cialis Le Moin Cher Viagra Prix Paris En Lyon Generic Levitra Pill Usa No Prescription Amitriptyline Levitra Generika Unterschied Buy Cheap Cialis Clomid Arterielle Direct Amoxicilina Purchasing Cialis Order Bogota Colombia Sa Generic Meds 2014 Generic Zithromax Uk levitra on line Kamagra Website Viagra Recreatif Female Cialis buy generic accutane uk To apply for these loans all you need to do is submit a FAFSA form online.If someone else is the buyer who are they and what guarantees can they give in terms of how quickly the sale can happen and whether the buyer has funds available Ask to see the survey. personal loan com Representative APR Interest Charged per Borrowed per borrowed based on days Loan amount ApplyMoney.Alli Weight Loss In Stock Cost Of Propecia Compra Segura Viagra Acheter Priligy Thaр“р‡lande Vardenafil 20mg Generic Viagra Fedex Clobetasol Find Over Night Fast Delivery Viagra Clavamox With Cephalexin Comprare Levitra Online Viagra Online Cheap M Cialis 20 Ou Acheter Buy Cialis Meilleur Site Pour Commander Cialis Amoxicillin 500 Mg No Prescription Buy Levitra Vardenafil Effets Secondaires Cialis Yeux Viagra Generico Online Spedizione Rapida drug levitra china sale Comprare Levitra Online Acheter Cialis Reunion Order Generic Cialis Is Amoxicillin An Antibiotic Propecia E Gatillazo Levitra Tab 20mg How Long Does Zithromax Last Buy Viagra Online At Lowest Price Buy Brand Levitra Cialis Andorre Buy Citodon Cheap Priligy Online Diflcan Cheap Acquisto Levitra Farmaci Originali How To Get Viagra Cephalexin Canine Dosage Cialis Viagra Precios How To Get Viagra Generic Levitra For Sale In Us Zithromax Vicodin Interaction Where To Buy Propecia Cialis Levitra En Ligne

 9. Avatar
  Chasnine 2017-06-14 02:26:08

  Amoxicillin With Cetalopram Ordina Cialis Online Kamagra 5mg Oral Jelly Best On Line Pharmacy cialis buy online Tadalista Online Buy Viagracheap Generic Of Propecia Discount Fedex Isotretinoin With Overnight Delivery Medication Overseas Cialis Generic Prices cialis Buy Doxycycline For Acne Viagra Als Droge Buy Kamagra Online Cheap Viagra A L Unite Levitra Mal Di Testa Viagra Cost Comprar Cialis Sin Receta Medica Propecia Dose Testicular Pain Sildenafil 100mg Reactions To Cephalexin Buy Lotrisone Cialis Usa Cialis Prezzo In Farmacia Propecia Dht Hair Loss Levitra Cost Fish Amoxicillin Sales Precio Del Cialis En Espana Accutane Pills Direct Stendra Ed Tablets Ups Miglior Prezzo Cialis Generico cialis Cheapeast Clobetasol Discount In Internet Le Viagra Marocain Priligy United States Doxycycline Isotrex Amoxicilina Amoxycillin Price With Free Shipping Purchase Cialis Kamagra Oral Jelly Prix

 10. Avatar
  Chasnine 2017-06-07 13:15:29

  Propecia Y Dutasteride Best Levitra Price Herbal Viagra Tablets Nitrostat Without Prescription Cialis Free Offer Metformin No Rx Discount Secure Ordering Dutasteride Best Buy In Internet Levitra 20mg Price Comprar Levitra Generico Contrareembolso Cialis Generico Comprar Espana Cheap Cialis 20mg Online Secure Progesterone Medicine No Prescription Needed Kamagra Interdit En France Levitra Buying Kamagra Illegal Clomid Curetage Buying Cialis Online Recommended Dosage Of Bactrim For Uti Order Kamagra Jelly Online Cheap Viagra Usa Tretinoin Reglan No Rx Canada Buy Cialis Online Acheter Du Levitran Comprar Cialis Contrareembolso Espana Prices Kamagra Viagra Cialis Efficacite Non Prescription Colchicine Propecia Price Viagra Generico Consegna Rapida Vendita Viagra Spedizione Veloce Brand Cialis Online Does Amoxil Treat Upper Respirator Infection Generic Pyridium Best Website With Overnight Delivery Order Priligy Dapoxetine Cilais Et Priligy Viagra Without A Persxritpion levitra for sale online Secure Doxycycline Best Buy Fedex Il Cialis Non Fa Effetto cialis Cialis Sirve Para Durar Mas Acheter Priligy En Ligne Nz Viagra Discount Sales Je Besoin D\'Un Abonnement Pour Dapoxetine Propecia Vente 1mg Buy Cheap Cialis On Line Viagra Levitra Contre Cialis Keflex Substutions buy viagra Propecia Generic Equivalent Calais Pills From Canada Pharmacy Cialis Professional Cialis Und Ibuprofen

 11. Avatar
  Chasnine 2017-06-03 02:13:54

  Buy Professional Viagra On Line Viagra Online Fast Viagra Ohne Rezept Apotheke Kaufen Shelf Life Keflex tadalafil viagra levitra Canaian Meds Levitra Scheda Tecnica Levitra Tab Prescription Free Amoxicillin Cialis Que Tal Cheap Cialis Want To Buy Progesterone Medication Amex Next Day Where To Purchase Progesterone 400mg Wokingham Cialis 5mg Propecia Veneficios Rx Pharmacy Buy Propecia Brand Acheter Cialis Doctissimo Routine Doses Of Amoxicillin Internet Order Viagra Tadalafil Generique France Dutasteride Bph Pharmacy Cheap Viagra Overnight Achat Kamagra Paris Amoxicillin And Parrot Priligy Dapoxetine Forum Flagyl Amoxil Propecia Generico Farmacia where can you buy levitra the cheapest Kamagra Tesco Yes Puerto Rico Rhode Island Texas. loans online Its secure takes less than a minute and will require your online banking user name and password.Fedex Shipping Free Shipping Zentel Medicine Amex Fast Shipping Viagra Macrobid Express Delivery Shop Kamagra Pas Chere Forum Cheap Levitra Online Buying Generic Fluoxetine In Internet Pas Cher Kamagra Oral Jelly Buy Dapoxetine Priligy Online Pyrantel Pamoate Interactions With Amoxicillin Dosage Prednisone In Humans levitra discount Cialis Daily Fachinformation Cytotec Birth Defects Nonsteroidal Anti Inflammatory Drugs cheap levitra online Levitra Laboratoire Bayer Amoxicillin Gonorrhea Single Dose Buy Dapoxetine Priligy Priligy Bestellen Rezeptfrei Acheter Nolvadex Ligne Priligy Usa Sale Generic Cialis 10 Mg Vardenafil Generic Levitra Kamagra Pill Fedex Shipping Zentel For Sale Viagra E Effetti Online Viagra Cheap Amoxicilina Website Tablet Visa Honolulu Comprar Cialis En Girona Purchase Dapoxetine Online Cout Du Levitra Acheter Cialis Avec Paypal best prices for legal levitra Will Clomid Help Deca Dick Buy Prescriptions Online Review Online Generic Viagra 24hr Candian Pharmacy Keflex And Drug Interactions Levitra Order Online Sertatralinzoloft Without Prescription Generic Levitra Offers Propecia Where To Buy Awc Canadian Phar Cialis Y Alopecia cialis and levitra Keflex Liquid 250mg Generic Zithromax How Much Is Viagra Photo Of Amoxicillin Buy Roaccutane Online Uk cialis levitra direct from india Cialis Canada Vendita Buy Levitra From Canada No Rx Online Generic Kamagra Canada Cialis Mastercard Accepted Pharmatheke Viagra Buy Accutane Cephalexin Antibiotics Sildenafil Tablets To Buy Priligy 60mg Buy Provera Want To Buy Propecia Sale Online Uk Cheapest Levitra Cialis Impuissance Masculine Cialis Pharmacie Maroc Buy Kamagra Typical Adult Prescription For Amoxicillin Getmensmeds Reviews Order Viagra Onlines Neurontin Order Levitra Order Cialis Online Usa Order Legally Stendra Overseas Mastercard Generic Viagra Healthy Man Where Can I Order Priligy Online Osu Levitra Comprar How Legit Are Online Viagra Sale Order Levitra Where To Buy Dapoxetine Online How Many Mg Amoxicillin For Dog Propecia Where To Buy Sun Exposue Amoxicillin Meridia Weight Loss Online Buying Sildenafil Generic Finasteride 10mg Where To Buy Baclofene Luxembourg Vardenafil Prix Du Cialis 20 Cialis E Desiderio Buy Cheap Viagra 200mg Ordering Cialis Without A Prescription Cialis One Day cialis buy online Amoxicillin Creatinine Clearance Viagra Cialis Kaufen Wien Propecia Order Online Lowest Price Levitra Take Klonopin With Cephalexin Levitra Overnight Propecia Shed Generic Amoxicillin Toothache Cialis Online Buy Kamagra Pas Cher Ajanta Pharma Uk Pharmacy Online How To Order Strattera Cheapest Retin A Viagra Experiencias Price Generic Viagra Route Of Administration Amoxicillin Cialis 5mg Osterreich viagra online prescription Want To Buy Generic Viagra Pills Cialis Media Pastilla Viagra Dosage Propecia Capilar

 12. Avatar
  Chasnine 2017-05-26 13:15:20

  Cialis Achat Moins Cher Fast Delivery Strattera Order Accutane Online Australia Amoxicillin Wine Doxycycline 100mg Viagra Online Niederlande Levitra Helps Premature Ejaculation Propecia Brand Fish Amoxicillin Clavu Phenergan Without Prescription Clomid Generic Buy Phenergan Online Secure Ordering Dutasteride Medication Price Shipped Ups Store Falkirk Propranolol Online Compro Cialis Black Market Zoloft Cheap Prozac 10mg Viagra Packstation Tadalafil 20mg India Cheap Viagra Overnight Doryx 100mg Propecia Side Effects Short Term How Much Is Zithromax Pharmacy Prices For Viagra Cephalexin Asthma Buy Acne Viagra 4 Tabletten Levitra Tradizionale Vibramycin Price Viagra Per Uccelli Rx List Buying Zoloft Online Where Can I Buy Bentyl On Line Australia Price Levitra Vida Media Viagra Online Prices Take Amoxicillin Before Dentist Visit Acquisto Kamagra Accutane How Can You Last Longer300 Mg Fluconazole Online India New Canadian Meds Best Levitra Price Xenical Le Moins Cher Cialis Rezeptfrei Bestellen Online Zoloft To Buy Buy Generic Finasteride Online Tz Buy Online Lasix Why Cialis Cost So Much Zithromax Abuse How To Buy Amoxil Cali\'S Without Prescription Kamagra Generique Deltasone Pills Levitra Integratore Viagra Fast Shipping Usa Generic Propranolol Usa Amoxicillin Crystal Propecia En Parafarmacias Deltasone Tablet Zithromax For Urinary Tract Infection Amoxicillin Vs Cephalexin Generic Vibramycin Buy Original Cialis Online Bestellen Cephalexin Dose Chart Buy 100mg Vibramycin Online Keflex Tid Buy Generic Plavix Canada Cheap Clomiphene Usa Propecia Come Funziona Acheter Cialis Ligne Andorre Prednisone Online Order Buy Priligy Dapoxetine United States Site Fiable Achat Kamagra Order Zithromax In Usa Combining Amoxicillin And Ciprofloxacin Wolfe Brand Erectile Drug Lasix Pas Cher Cialis Was Kostet Viagra 25mg Generika Levitra Pill Cheapest Propecia Kamagra Consegna Veloce How To Get Lasix Samantha Kamagra Buy Yasmin No Prescription Zithromax Buy Online Viagra Pills For Sale Onlinepharmacy24 Kamagra Jelly Cialis Pas Chere Buy Real Vigra Accutane 10mg Zithromax Online Canada Clomid Et Provames Low Cost Cialis Online 100mm Viagra To Purchase Modifications to the Terms of Use BCCA membership number Authorised and Regulated by the Financial Conduct Authority.For more information call Franchise Loans Fantastic experience. bad credit loans Our online loan application saves you time I made some mistakes in the past but Cash in a Flash looked past them and my bad credit history was no problem.p.Tomar Viagra Medicamentos Xenical Online Levitra 10 Mgptt Bayer Pyrantel Pamoate Interactions With Amoxicillin Low Price Clomiphene Cialis 20 France Pharmacy One Line Prozac Definition Stendra Ed Best Website

 13. Avatar
  Chasnine 2017-05-23 18:24:03

  Does Alcohol Affect Amoxicillin Buy Zithromax 250mg Cialis Comprar Generico Buy 2.5mg Cialis Online Kamagra Pill Who Ships Frusemide Express Delivery? Dog Cephalexin Reactions Price Generic Kamagra Lasix Spain Dapoxetina Porto Alegre Cialis Generic Generic Dapoxetine Mezclar Viagra Y Alcohol Cialis Free Offer Acheter Viagra Site Francais Keflex During Pregnancy Cialis Free Offer Propecia Renacidin Existe Cialis Generico Get Cheap Zoloft Online Viagra Jelly Reviews For Men Kamagra Vente Libre France Viagra Pills Keflex And Diarrhea Buy Keflex Online Generic Cialis 100mg Como Conseguir Viagra Cialis Se Puede Comprar Cheap Cheap Viagra Acheter Finasteride Biogaran Viagra Without A Presabana Viagra Prices Zithromax For Epiglottitis Discount Generic Hydrochlorothiazide Viagra Online Sales Water Pills For Bloating Precio Cialis Farmacia Andorra Kamagra Pill Propecia R Boutique Cialis Internet Order Kamagra Cephalexin Flu And Nasal Infections Levitra Commander Cheap Cialis Tablets Cialis Brand Name Usa Price Viagra Senza Ricetta Medica Cheapest Zoloft Online Discovering Amoxicillin Compra Viagra In Farmacia Cialis Cost Viagra Ohne Potenzstorung Cephalexin Useage Generic Cialis Usa Amoxicillin Canine Zithromax Children Dosage Kamagra Jelly Usa Aleve D And Xanax Quanto Costa Cialis 5 Mg Cheap Cytotec Pills Secure Ordering Elocon Store Propecia Las Mujeres Embarazadas Cheap Viagra Pill Online Acquisto Levitra Generico Keflex Dose Wound Infection Order Generic Kamagra Real Free Shipping Clobetasol 0.05% Visa Accepted Discount cheapeast isotretinoin purchase in internet overseas pharmacy Cialis Free Offer Vendita Viagra In Germania Ciproxyl Purchase Cialis Usa Canadian Online Pharmacies Reviews Parmacies On Line Price Generic Viagra 100 Mg Viagra Kamagra Next Day Delivery Purchase Generic Kamagra Costo Cialis Da 5 India Generic Drugs Online Pharmacy Buy Generic Kamagra Bentyl Saturday Delivery No Script Needed Store Cash Delivery Buy Retin A Uk Biuy Viagra Online Viagra Del Lavoro Viagra Generic Now Buy Tadalafil Buy Clonodine Without Rx Is Cephalexin A Penicillin Generic Zoloft Pricing Viagra Et Fertilite Comparaison Cialis Viagra Levitra Cheap Cialis Generic Provera Amex Kamagra Naturale Buy Kamagra Oral Jelly Fairy Pharmacy Worldwide Dutasteride Medication Drugs Cheap Viagra 25mg Acheter Priligy Canada Cialis Generico On Line Italia Cialis To Buy Viagra Avec Ou Sans Prescription Betapace Cialis Pills Cialis Sans Ordonnance En France Free Shipping Clobetasol Internet Accutane Generics Will Keflex Reduce Breastmilk Production Viagra Y Cialis Juntos Atomoxetine Hydrochloride Cheap Tadacip Uk Priligy Rezeptfrei Kaufen Viagra Online Usa Viagra Online Reputable Viagra Generic Pay With Paypal Cialis Viagra Wo Viagra Kaufen

 14. Avatar
  Cesplus 2017-04-04 15:49:49

  How To Buy Amoxicillin On Line cialis online pharmacy Viagra Y Presion Alta Prix Viagra Boite De 8 Cheap Cytotec Pill Lioresal Commander 10mg Priligy Dapoxetine Blog Buying Viagra Online What Do Amoxicillin Capsules Look Like Moltrin 800 For Sale Online Zoloft Cialis Prix En Pharmacie Belgique Viagra Sales In Mexico Azithromycin Generic Acheter Lioresal En Canada Vademecum Cialis Accutane Viagra Pill Non Prescription Cialis Generico Simi Buy Lasix Usa Extra Super Viagra No Prescription Levothyroxine Discount Amoxicillin 500mg Cialis Tabs Sale Site Serieux Achat Cialis Cheap Prozac Generic Cystitis Keflex Costo Cialis Originale Cheap Viagra Samples Cialis Generika Gunstig Bestellen Cialis On Line Senza Ricetta cialis price Where Can I Get Zithromax Over The Counter Pharmacies That Carry Domperidone Purchase Propecia Buy Prozac Mexico Canadian Pharmacy Clonidine Amoxil Online Cheap Mail Order Direct Stendra Website Free Shipping Drug Cost In Canada chute de cheveux ou propecia Prezzo Cialis 4 Compresse Bulk Cialas China Antabuse Online Informacion Sobre El Viagra Tab Macrobid No Prescription Needed Amoxil Online Stores Uti Keflex Comprar Cialis Uso Diario Purchase Clomid Usa Eli Lilly Cialis 20mg Recommended Online Pharmacies Buy Generic Kamagra Online Zithromax With Alcohol Consumption Zithromax Online Overnight Buy Sertraline Online Uk On Line Real Dutasteride Internet Over Night With Doctor Consult Levitra Ohne Rezept Bestellen Lasix Cheap Headache Levitra Buy Cialis 20mg Azithromycin Online Cialis Per Le Donne Cialis Twitter Buy Online Inderal Acheter Tadalafil 40mg Canadian Health And Care Mall Reviews Cheapest Deltasone Buy Kamagra Quick When To Take Viagra Cheapest Strattera Real On Line Provera Order Germany Spese Levitra In Farmacia Priligy Price Doxycycline Us Cheapest Propecia Uk Cialis Online Buy Purchasing Generic Dutasteride Tablets Discount Low Price Buy Antepsin Kamagra Online Buy Discount Stendra Want To Buy On Line Amex Accepted Viagra . Com Doxycycline Online Propecia Hsa Propecia

Напиши коментар