Виц на деня

ВИЦ НА ДЕНЯ 7.02.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 6.02.2016 - Бойко Борисов
ВИЦ НА ДЕНЯ 5.02.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 4.02.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 3.02.2016 - МЕГЛЕНА КУНЕВА
ВИЦ НА ДЕНЯ 2.02.2016 - Две мутри
ВИЦ НА ДЕНЯ 1.02.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 31.01.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 30.01.2016 - Три блондинки
ВИЦ НА ДЕНЯ 29.01.2016 - Опасен перничанин
ВИЦ НА ДЕНЯ 28.01.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 27.01.2016 - Бай Ганьо
ВИЦ НА ДЕНЯ 26.01.2016
ВИЦ НА ДЕНЯ 25.01.2016