Би Ти Ви изненадващо уволни популярен спортен журналист

Популярният спортен журналист Йордан Георгиев вече не е част от екипа на Би Ти Ви и телевизия "Ринг“, пише Блиц. Изненадващо ръководството на медията предприе съкращения на персонала от 1 юли, като от спортната редакция е засегнат именно известният с усмивката си и обективността си журналист, който се радваше на популярност сред зрителите.

Георгиев е син на дългогодишния водещ на музикални предавания Йордан Георгиев, известен като Данчо Стълбицата. Йордан Георгиев-младши прохожда в журналистиката през 2001 г., когато се присъединява към радио „Експрес”. Екранът го привлича и година по-късно се явява на конкурс в спортната телевизия на България – „Ринг“, която впоследствие става част от bTV Media Group.

В „Ринг“ и Би Ти Ви Данчо Георгиев беше водещ на футболното и аналитично предаване „Специално”, както и на студията за Шампионска лига и Лига Европа. Ресорът, който отразяваше беше международен и български футбол. У нас често можеше да бъде видян с микрофон в ръка на мачовете на Левски и на националния отбор.

Коментари

Напиши коментар